Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του Φίλιππου Καμπούρη στο Σύνταγμα (βίντεο, φώτο)

Με τεράστια επιτυχία και μετά μουσικής, δια στόματος, Θέμη Αδαμαντίδη, ολοκληρώθηκε, η κεντρική ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, στη «Μάχη για την Αττική», Φίλιππου Καμπούρη. 

Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση στην καρδιά της Αθήνας και της Αττικής, στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 1η Οκτωβρίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης “ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ” Φίλιππος Καμπούρης, “ξεδίπλωσε” σε πλήθος κόσμου, το πρόγραμμά του για την Αττική και παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, κατά την έναρξη της ομιλίας του, έκανε λόγο για εμπαιγμό και κοροϊδία από το πολιτικό κατεστημένο, που θέλει στη διοίκηση της Αττικής άχρηστους καρεκλοκένταυρους, οι οποίοι, κατά τη διάρκεια της πολιτικής τους πορείας, έχουν καταστρέψει δήμους της Αττικής και την ίδια την Περιφέρεια, ξεγελώντας και αφήνοντας στην τύχη τους, τους ανθρώπους που τους εμπιστεύτηκαν και τους ψήφισαν.

«Προσπάθησαν να μας φιμώσουν, μας έχουν αποκλείσει από όλα τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, μας έχουν απέναντι τους και μας εξαπολύουν ανελέητο πόλεμο γιατί μας φοβούνται», είπε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και πρόσθεσε: «Εμείς όμως, δεν τους φοβόμαστε γιατί πρεσβεύουμε την αλήθεια,  είμαστε πολλοί, είμαστε ενωμένοι, είμαστε μια γροθιά και στέλνουμε σε όλον τον κόσμο μήνυμα ενότητας και μήνυμα νίκης για την ημέρα των εκλογών, την 8η Οκτωβρίου».

Ο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ», μίλησε επίσης, για προβοκατόρικες και στημένες δημοσκοπήσεις, με στόχο να δημιουργήσουν κάποιοι λανθασμένες εντυπώσεις και να φοβίσουν τον κόσμο. «Όμως, ο κόσμος της Αττικής δεν φοβάται, γιατί γνωρίζει πως η παράταξή μας είναι η μόνη που έχει επίκεντρο τον άνθρωπο, έχει επίκεντρο όποιον έχει πρόβλημα, όποιον χρειάζεται τη βοήθειά μας», είπε χαρακτηριστικά ο Φίλιππος Καμπούρης.

Τόνισε δε: «Δεν μας φοβίζει κανείς και τίποτα. Σηκώνουμε περήφανα την ελληνική σημαία, έχουμε κοντά μας τον Θεό και θα πάμε στο δεύτερο γύρο των εκλογών».

Ο Φίλιππος Καμπούρης είπε πως το τρίπτυχο του συνδυασμού του είναι Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια και τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής χρειάζεται νέους ανθρώπους και καθαρά χέρια, όχι ¨λερωμένους της διαπλοκής¨. «Είμαστε αγωνιστές», είπε, «είμαστε έτοιμοι για τη μεγάλη μάχη και υπηρετούμε μόνο το συμφέρον των συνανθρώπων μας που υποφέρουν και βάλλονται από παντού».

Αναφερόμενος στην κρυφή ατζέντα των άλλων για την Αττική, είπε πως:

Ετοιμάζουν ανεμογεννήτριες στα καμένα, έχουν σχέδιο νομιμοποίησης όλων των παράνομων τζαμιών της Αττικής, για αυτόν τον λόγο δεν έχει κλείσει κανένα από τα πάνω από 80 τζαμιά που υπάρχουν στην Περιφέρεια, ετοιμάζουν την άμεση χρήση της νέας ηλεκτρονικής ταυτότητας για τις συναλλαγές των πολιτών με την Περιφέρεια Αττικής, έχουν σχέδιο γκετοποίησης των λαθρομεταναστών στις γειτονιές  της Αττικής, ιδιωτικοποιούν τις παραλίες, αφήνουν ανεξέλεγκτες όλες τις βιομηχανίες και τα εργοστάσια, προς όφελος των βιομηχάνων και μετατρέπουν την Αττική σε νεκροταφείο σκουπιδιών, για το οικονομικό όφελος ιδιωτών, με υποτιθέμενα εργοστάσια ανακύκλωσης  που είναι παράνομα και καρκινογόνα.

Ο Φίλιππος Καμπούρης αποκάλυψε, επίσης, πως έχουν «στα σκαριά» νέα long down, αυτή τη φορά, με αφορμή την κλιματική αλλαγή, για αυτόν τον λόγο, όπως είπε, θέλουν στην Περιφέρεια τον Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος επέβαλε την καραντίνα στον κορωνοϊό και ως επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας φάνηκε παντελώς ανεπαρκής στη διαχείριση πυρκαγιών και πλημμυρών.

Ο κ. Καμπούρης αναφέρθηκε επίσης, στα βασικότερα  σημεία του προγράμματος της ανεξάρτητης παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ», που είναι:

* Επιταγή ΣΙΤΙΣΗΣ για όλους όσους έχουν ανάγκη

 *  Δωρεάν ΡΕΥΜΑ για άπορες οικογένειες

 * Μηνιαίο οικονομικό ΒΟΗΘΗΜΑ ΜΗΤΕΡΑΣ για κάθε νέα γέννηση παιδιού

*  Σύσταση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για την ασφάλεια των πολιτών, πάταξη των γκέτο ανομίας & του παραεμπορίου

 * Αναβάθμιση και Δημιουργία Σύγχρονων ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

*  Ίδρυση υπηρεσίας Μεταφοράς & Συνοδείας ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ και ΑΜΕΑ σε Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας & Δημόσιες Υπηρεσίες

* Πρόγραμμα ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΜΕΑ με μηνιαίο οικονομικό βοήθημα

 * Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ προβλήματος Ο ΑΝΑΔΑΣΩΣΕΙΣ στα καμένα

*  Νέα ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ έργα

*  Δημιουργία Περιβαλλοντικής και Δασικής ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

*  Περιφερειακό πιστωτικό ίδρυμα για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ οικογενειών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων 4 ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ σε κάθε νεοσύστατη επιχείρηση

​​​​​​​*  Ίδρυση Ανοιχτού Περιφερειακού ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ

​​​​​​​*  Λειτουργία παιδικών και βρεφικών σταθμών με ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ (06:00 με 22:00)

​​​​​​​*  Ίδρυση ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΖΩΩΝ για οικόσιτα και αδέσποτα

​​​​​​​*  Δημιουργία ΒΙΟΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ με κέντρα άθλησης, πολιτισμού, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας

​​​​​​​*  Ίδρυση κέντρων ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

​​​​​​​*  Ίδρυση μουσείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

​​​​​​​*  Ίδρυση μουσείου ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή στην Περιφέρεια Αττικής φέρνει η δημοσκοπική άνοδος του υποψήφιου Φίλιππου Καμπούρη
Επόμενο άρθροΗ”ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ” έχει έτοιμες λύσεις για ανακύκλωση, πυρκαγιές, πλημμύρες – Μιλά ο Βασίλης Κρικέλης (βίντεο, φώτο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ