Ανατροπή στην Περιφέρεια Αττικής φέρνει η δημοσκοπική άνοδος του υποψήφιου Φίλιππου Καμπούρη

Τα πάνω κάτω φέρνει δημοσκόπηση που δείχνει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Φίλιππο Καμπούρη, να αφήνει πίσω τους υπόλοιπους υποψηφίους και να πλησιάζει τον Νίκο Χαρδαλιά

Καλή εικόνα στους ψηφοφόρους της Αττικής παρουσιάζει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Φίλιππος Καμπούρης, που πλησιάζει «επικίνδυνα» τον Νίκο Χαρδαλιά, γεγονός που δείχνει ότι ο δεύτερος γύρος των Αυτοδιοικητικών εκλογών θα κριθεί ανάμεσα στους δύο.

Αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει δημοσκόπηση, που ακόμη δεν έχει δημοσιευθεί, σύμφωνα με την οποία ο Νίκος Χαρδαλιάς, που υποστηρίζεται από το κυβερνών κόμμα και ο Φίλιππος Καμπούρης που είναι επικεφαλής της Ανεξάρτητης Παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ», είναι οι μόνοι υποψήφιοι που έχουν θετικό ισοζύγιο, όταν για τους υπόλοιπους οι αρνητικές γνώμες είναι περισσότερες από τις θετικές.

Η άνοδος Καμπούρη φέρνει τα πάνω κάτω και αναστάτωση στα επιτελεία των υπολοίπων υποψηφίων, καθώς κόβει τη νίκη Χαρδαλιά από τον πρώτο γύρο και την ευκαιρία σε Σγουρό και Ιωακειμίδη να είναι απέναντι από τον υποψήφιο της ΝΔ στον δεύτερο.

Σύμφωνα με την ίδια δημοσκόπηση, οι πολίτες της Περιφέρειας Αττικής είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους και την αδυναμία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμων, να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, όπως θέματα καθαριότητας, σκουπίδια, εγκληματικότητα, πλημμυρικά φαινόμενα, πάρκινγκ, ανεργία και μεταναστευτικό.

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση Μη εγγεγραμμένου Ευρωβουλευτή Γ.Λαγού προς την Κομισιόν για τις καταστροφές,από την κακοκαιρία “Daniel” στην Ελλάδα 
Επόμενο άρθροΜεγαλειώδης η συγκέντρωση του Φίλιππου Καμπούρη στο Σύνταγμα (βίντεο, φώτο)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ