Ο Αντώνης Λαζάρου με τη «Σύγχρονη Πόλη» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, με την παράταξη του Στέφανου Γατσούλη «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ», κατεβαίνει ο Αντώνης Λαζάρου

Ο Αντώνης Λαζάρου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Νέα Φιλαδέλφεια όπου και συνεχίζει να κατοικεί. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών και έκανε μεταπτυχιακό στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με κατεύθυνση στις Δημόσιες Συμβάσεις.

Έχει εργαστεί σε εταιρείες και επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα, ενώ από το 2006 εργάζεται σε Ν.Π.Δ.Δ. που υπάγεται στο υπουργείο Εργασίας.

Πυξίδα δράσης του αποτελεί το όραμα μιας σύγχρονης, πράσινης, λειτουργικής και φιλικής πόλης, με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Δίνει προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της πόλης και τις ανάγκες των πολιτών, τις περιβαλλοντικές και φιλοζωικές δράσεις και τον αθλητισμό.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε έως και την εφηβεία του ως παίχτης της ομάδας μπάσκετ της Α.Ε.Κ. και της ομάδας χάντμπολ του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με ομαδικές διακρίσεις και στα δύο αθλήματα.

Είναι υπέρμαχος της ισότητας, υποστηρικτής της προαγωγής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ευαισθητοποιημένος με την τρίτη ηλικία και τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες(Α.Μ.Ε.Α.).

Προηγούμενο άρθροΗ «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ» δίπλα στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες – Μπράβο στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φίλιππο Καμπούρη (φώτο)
Επόμενο άρθροΜακελειό στη Λούτσα: Σοκάρει ο ήχος των πυροβολισμών – Πάνω από 60 σφαίρες σε λίγα δευτερόλεπτα (Ηχητικό)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ