Η «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ» δίπλα στους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες – Μπράβο στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Φίλιππο Καμπούρη (φώτο)

Mε τη σκέψη στους πληγέντες, από τις φονικές πλημμύρες, συνανθρώπους μας, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, επικεφαλής της παράταξης «ΜΑΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ», Φίλιππου Καμπούρη, για τη συγκέντρωση και αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στη Θεσσαλία.

Με αφορμή τις φονικές πλημμύρες και την αποστολή της βοήθειας ο Φίλιππος Καμπούρης, δήλωσε:

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω τη λύπη μου για αυτήν την εθνική συμφορά, που ήρθε μόλις λίγες ημέρες από τις καταστροφικές πυρκαγιές που, για ακόμη μία φορά, έπληξαν τη χώρα μας. Το σύστημα από παντού μπάζει και το Κράτος συνεχίζει, σαν σαπιοκάραβο, να χτυπά στα βράχια.

 Λυπάμαι για τον χαμό τόσων αθώων συνανθρώπων μας. Λυπάμαι για τις αδικοχαμένες ανθρώπινες ζωές  και την τεράστια καταστροφή και ζημιά στην παραγωγή και περιουσία των αδελφών μας. Λυπάμαι για τα ζώα που χάθηκαν στις πλημμύρες.

Όλοι μαζί στη «ΜΑΧΗ για την  ΑΤΤΙΚΗ θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας.

Εύχομαι τάχιστα αποκατάσταση όποιας ζημιάς έγινε και τα βαθιά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων».

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση Μη εγγεγραμμένου Ευρωβουλευτή Γ.Λαγού στην Κομισιόν για τα “συγχαρητήρια” του ΝΑΤΟ προς την Τουρκία με αφορμή τη Μικρασιατική Καταστροφή
Επόμενο άρθροΟ Αντώνης Λαζάρου με τη «Σύγχρονη Πόλη» στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ