Χαρά Παππά – Μπουράκ Χακί : Χωρισμός «βόμβα» (pics & video)

Η είδηση του χωρισμού ανάμεσα στην Χαρά Παππά και τον Μπουράκ Χακί, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο χώρο της showbiz.

Η Χαρά Παππά μιλούσε συνεχώς για τον Μπουράκ Χακί που ετοιμαζόταν να παντρευτεί, στο reality μόδας «GNTM», όπου πήρε μέρος το χειμώνα, κι εκείνος ανέβαζε φωτογραφίες της στο λογαριασμό του συνοδευόμενες από σχόλια θαυμασμου.

View this post on Instagram

#gqmanoftheyear2018 @burak_hakki

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός και το νεαρό μοντέλο, διατηρούσαν σχέση για 3,5 χρόνια και ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι.

Πριν τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων η Χαρά Παππά είχε μετακομίσει, μάλιστα, στην Κωνσταντινούπολη, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της, ενώ μετά από το GTNM, υπήρχε η σκέψη ο Μπουρακ Χακί να έρθει στην Ελλάδα μόνιμα.

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Hara Pappa (@harapappa) on

Τελικά, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από σχεδόν 4 χρόνια σχέσης , με την είδηση να κάνει τον γύρο του διαδικτύου στην Τουρκία. Αφορμή ήταν η καραντίνα και όχι κάποιος άντρας, όπως ισχυρίστηκαν τα μέσα.

«Είναι αλήθεια» παραδέχτηκε ο διάσημος ηθοποιός μιλώντας στο τουρκικό TV100. «Χωρίσαμε με τη Χαρά. Όμως οι φήμες πως με απάτησε με άλλον στην Ελλάδα είναι μόνο φήμες. Η Χαρά είναι υπέροχος άνθρωπος και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Περάσαμε μαζί τριάμισι όμορφα χρόνια. Σκοπός μας ήταν να παντρευτούμε, αλλά δεν έγινε. Έπρεπε να πάω στην Ελλάδα, αλλά δεν γινόταν και με την απόσταση -λόγω της καραντίνας- η σχέση μας “πάγωσε” και μου ζήτησε να χωρίσουμε» και δικαιολόγησε την απόφαση της πρώην συντρόφου του, λέγοντας:

«Ήταν δύσκολο για τη Χαρά που έζησε 2 χρόνια στην Τουρκία να τελειοποιήσει τα αγγλικά της και να υπάρχουν ευκαιρίες για τη δουλειά της. Φυσικά και στεναχωρήθηκα από το χωρισμό μας, αλλά πιστεύω ότι είναι η πιο σωστή απόφαση και για τους δυο μας».

Ο Μπουράκ με την Ελληνίδα σύντροφό του, Χαρά, εγκλωβίστηκαν στις δύο πλευρές του Αιγαίου. Την περίοδο της καραντίνας, το μοντέλο, παρέμεινε στο πατρικό της στην Ηγουμενίτσα και ο δημοφιλής ηθοποιός στο αγρόκτημά του στο χωριό Γκιουνεϊλί στις ακτές των Δαρδανελίων.

Εκεί, με το 12χρονο γιo του, ασχολιόταν τις περισσότερες ώρες με την καλλιέργεια των αμπελώνων, απ’ όπου παράγει και το οικογενειακό κρασί.

Από την άλλη, εκείνη την περίοδο, η Χαρά σε συνέντευξή της σε καθημερινή εκπομπή, μέσω skype αποκάλυψε πως ο Μπουράκ ανήκει στις «ευπαθείς ομάδες», εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει στους πνεύμονες.

Οι δυο τους είχαν διαφορά ηλικίας 22 χρόνια, ωστόσο, αυτό ποτέ δεν στάθηκε εμπόδιο στην σχέση τους.

Προηγούμενο άρθροΗλίας Βρεττός: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του (pics & video)
Επόμενο άρθροΤουρισμός: κόκκινη κάρτα στις απευθείας πτήσεις από Ηνωμένο Βασίλειο και Σουηδία εως τις 15 Ιουλίου.(pics)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ