Ηλίας Βρεττός: Αυτή είναι η νέα σύντροφος του (pics & video)

Η τελευταία σχέση του Ηλία Βρεττού που είχε δει το φως της δημοσιότητας, ήταν με τη Σοφία Φύρου το 2018.

Λίγο μετά το τροχαίο, που λίγο έλειψε να κοστίσει τη ζωή του τραγουδιστή, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Για αρκετό καιρό απέφευγε να απαντά σε ερωτήσεις που αφορούσαν την προσωπική του ζωή. Ένα ρεπορτάζ όμως της Νάνσυς Παραδεισανού στο Πρω1νό αποκάλυψε πως ο Ηλίας Βρεττός είναι ερωτευμένος και μάλιστα προχώρησε και σε συγκατοίκηση με την αγαπημένη του.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Ηλία Βρεττό εξεπλάγησαν ευχάριστα μιας και για πολύ καιρό παρέμενε μόνος ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε όλοι αφού ο ίδιος είχε αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να μην απασχολεί τα media με την προσωπική του ζωή.

Λίγες μέρες αργότερα ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή “Καλό μεσημεράκι” και τον Νίκο Μουτσινά, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια για τη σχέση του.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα στο Frangelico όπου τραγουδάει με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη σύντροφό του στο νυχτερινό κέντρο. Άδικα όμως αφού από τη στιγμή που μπήκε στο μαγαζί και κάθισε δίπλα στη μητέρα του τραγουδιστή, έγινε το θέμα συζήτησης όλων, κυρίως λόγω της ιδιαίτερα καλής σχέσης που έχει αναπτύξει με ένα τόσο αγαπημένο πρόσωπο στη ζωή του Ηλία Βρεττού.


Κατά τα άλλα, η πρεμιέρα των δύο τραγουδιστών πήγε περίφημα και φυσικά την παρακολούθησαν πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες, φίλοι τους, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, ο Μάνος Ιωάννου αλλά και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν Μενιδιάτης και Βρεττός μοιράστηκαν την πίστα και οδήγησαν όλους τους θαμώνες σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι μέχρι το πρωί.

Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊός: κανένας θάνατος και 15 νέα κρούσματα-Δείτε σε ποιες περιοχές βρίσκονται (pics)
Επόμενο άρθροΧαρά Παππά – Μπουράκ Χακί : Χωρισμός «βόμβα» (pics & video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ