Κορονοϊός – Ισραήλ: Στα 2.621 τα νέα κρούσματα

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε χθες ότι τις προηγούμενες 24 ώρες καταγράφηκαν μόλυνσης από τον κορονοϊό.

Ο απολογισμός στην χώρα πλησιάζει τις 300.000 πλέον, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία, ανέρχεται σε 296.652.

Το ίδιο διάστημα, ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας έφτασε τους 2.055 νεκρούς, καθώς άλλοι 34 ασθενείς υπέκυψαν. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση μειώθηκε σε 807 από 822 από το σύνολο των 1.462 ανθρώπων που βρίσκονται σε νοσοκομεία.

Τα λεγόμενα ενεργά κρούσματα μειώθηκαν σε 48.784, στο χαμηλότερο επίπεδο από τη 18η Σεπτεμβρίου, όταν επιβλήθηκε εκ νέου lockdown.

Ακόμη 7.130 ασθενείς κρίθηκε ότι ανέρρωσαν, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν αποθεραπευτεί να φθάνει τους 245.811, σύμφωνα με τα δεδομένα του ισραηλινού υπουργείου Υγείας.

Νωρίτερα χθες, το διυπουργικό συμβούλιο που χειρίζεται την αντιμετώπιση της πανδημίας αποφάσισε ο περιορισμός να παραταθεί ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, σύμφωνα με ανακοινώσεις Τύπου του γραφείου του πρωθυπουργού, Μπενιαμίν Νετανιάχου, και του υπουργείου Υγείας.

Συμφωνήθηκε επίσης ότι θα εξεταστούν από την κυβέρνηση της χώρας εντός της εβδομάδας η προσεχής επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών και των μικρών επιχειρήσεων, καθώς και η επανάληψη των διεθνών επιβατικών πτήσεων.

Προηγούμενο άρθροΌπλα από την Ιαπωνία θ’ αγοράσει το Βιετνάμ – Προς σύναψη της συμφωνίας
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Ι.Χ. τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ βρισκόταν εν κινήσει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ