Κορονοϊός – Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο επιχειρηματίας Πέτρος Μουρατίδης

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, ο γνωστός επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, Πέτρος Μουρατίδης, ο οποίος είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με το parallaximag.gr, νοσηλευόταν στην εντατική του ΑΧΕΠΑ τις τελευταίες 20 μέρες με κορωνοϊό, ενώ είχε υποκείμενο νόσημα (υψηλό ζάχαρο).

Γεννημένος το 1953, ο Πέτρος Μουρατίδης ήταν ο άνθρωπος που είχε αγοράσει, ανακαινίσει και λειτουργήσει το παλιό εργοστάσιο της Βίλκα σε πολυχώρο. Επίσης, είχε δημιουργήσει σειρά μαγαζιών, που σημάδεψαν τη νύχτα της Θεσσαλονίκης όπως Decadence, Mamounia, Markiz, Tsuki, Jungle, κλπ, ενώ ήταν μέλος στη βασική ομάδα δημιουργίας του θρυλικού κλαμπ Amnesia.

Στην κατοχή του είχε ακίνητα σε διάφορα σημεία της πόλης και ένα εμβληματικό κτήριο στο λιμάνι. Είχε τρεις γιους που ασχολούνται με τις επιχειρήσεις του.

Συντετριμμένος από τον θάνατο του επιχειρηματία, ο φίλος του, Γιώργος Γιαννιάς, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. «Βαθιά θλίψη σήμερα κι από εδώ και πέρα … φίλε μου καλέ σ΄αγαπούσα πολύ και θα σ’ αγαπώ για πάντα .. δε το χωράει ο νους μου..θα μου λείψεις πολύ..καλό ταξίδι», έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Προηγούμενο άρθροΙσραήλ – Κορονοϊός: Εκτινάχτηκαν τα κρούσματα – Για 3 εβδομάδες κλειστή η Πλατεία Τεμενών
Επόμενο άρθροΔήμος Αθηναίων: Η πρώτη βιβλιοθήκη τεχνολογίας σε σχολείο του Κολωνού – Τι θα βρουν οι μαθητές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ