52χρονος είχε καταδικαστεί σε 101 χρόνια φυλακή, συνέχισε τις ληστείες και συνελήφθη στο Περιστέρι

Μπροστά σε ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν οι άνδρες της Αστυνομίας. Συνέλαβαν 52χονο στο Περιστέρι για σωρεία ενόπλων ληστειών σε σούπερ μάρκετ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 101 χρόνια φυλάκισης και όχι μόνο ήταν ελεύθερος, αλλά συνέχιζε τη δράση του.

Ο 52χρονος, σύμφωνα με το newsit.gr, αποφυλακίστηκε το 2015 και αφού κάθισε για λίγο διάστημα ήσυχος, ξεκίνησε να κάνει αυτό που γνώριζε καλά, δηλαδή ληστείες σε σούπερ μάρκετ.

Μάλιστα ο 52χρονος μαζί με τον 32χρονο συνεργό του, πραγματοποιούσαν τις ληστείες ημέρες Παρασκευή ή Σάββατο και λίγο πριν το κλείσιμο των καταστημάτων και αυτό γιατί εκείνες τις ημέρες η κίνηση είναι μεγάλη, όπως και τα κέρδη των σούπερ μάρκετ.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας Αττικής, ερευνούσαν εδώ και μήνες αυτές τις απανωτές ληστείες, έχοντας στην κατοχή τους εικόνες από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης των καταστημάτων που είχε ληστέψει ο 52χρονος με τον συνεργό του.

Έπειτα από κοπιαστικές έρευνες, τελικά οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ληστειών κατάφεραν να συλλάβουν στο Περιστέρι τους δυο ληστές, λίγο μετά μάλιστα από ληστεία που είχαν διαπράξει.

Στην κατοχή των δραστών βρεθήκανε και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι κρότου και το χρηματικό ποσό περίπου 1.000 ευρώ, προερχόμενο από την ληστεία.

Προηγούμενο άρθροΑποζημίωση ειδικού σκοπού: Την Πέμπτη η πληρωμή των 534 ευρώ – Ποιοι την δικαιούνται
Επόμενο άρθροEγκληματική ομάδα μοίραζε διπλώματα οδήγησης χωρίς εξετάσεις των υποψηφίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ