Φθιώτιδα – Απόπειρα εμπρησμού σε αμάξι πρώην αστυνομικού και δημοτικού συμβούλου (pics)

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό για τα δεδομένα της επαρχίας και ειδικά για τον ορεινό Δήμο Μακρακώμης της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/8/2020) στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού .

Στο πάρκινγκ που έχει κατασκευάσει ο Δήμος στο χωριό είχε το αμάξι του ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και συνταξιούχος αστυνομικός, Γιώργος Γόνης, ο οποίος απολάμβανε τις διακοπές του στον τόπο καταγωγής του.

Σήμερα (20/8/2020), το πρωί πήγε να φορτώσει πράγματα στο αυτοκίνητό του, καθώς θα επέστρεφε Αθήνα.

Όμως, όταν έφτασε στο αμάξι του, διαπίστωσε ότι ένα μπουκαλάκι με πετρέλαιο υπήρχε στον μπροστινό αριστερό τροχό, ενώ είχε προκληθεί ζημιά στο λάστιχο και στο φτερό από μικρής έκτασης πυρκαγιά!

Σοκαρισμένος, ειδοποίησε τους συναδέλφους του αστυνομικούς για να διερευνήσουν την υπόθεση, η οποία μοιάζει ως απειλή.

Επίσης, ο ίδιος γνωστοποίησε ότι, λόγω του προγραμματισμένου ταξιδιού του για την Αθήνα, είχε γεμίσει με αέριο το αυτοκίνητο. Επομένως, αν ολόκληρο έπαιρνε φωτιά, θα καταστρεφόταν ό,τι υπήρχε γύρω από αυτό!

Στο LamiaReport.gr ο κ. Γόνης τονίζει ότι δεν έχει προσωπικές διαφορές με κανέναν, ούτε θέματα με περιουσιακές διαφορές, ενώ δεν είχε λάβει καμία προειδοποίηση.

Επιπλέον, προσθέτει:

«Μόνο στην ενασχόλησή μου με τα κοινά, αφού ήμουν χρόνια δημοτικός σύμβουλος και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, μπορώ να σκεφθώ ότι ίσως δυσαρέστησα κάποιους, αλλά και πάλι πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό που δεν εξηγείται.»

Για το άσχημο συμβάν πραγματοποιήθηκε αυτοψία στο χώρο του προαναφερόμενου παρκινγκ από το εγκληματολογικό, ενώ ανάλογη έκθεση θα ετοιμάσει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δήμου Μακρακώμης.

Τέλος, διενεργείται προανάκριση.

Φθιώτιδα: Απόπειρα εμπρησμού σε αυτοκίνητο πρώην δημοτικού συμβούλου και αστυνομικού (εικόνες)

Πηγή φωτογραφιών: LamiaReport.gr

Προηγούμενο άρθροΜύκονος: Ισπανοί τουρίστες με κορονοϊό πήγαν σε πάρτι
Επόμενο άρθροΚορονοϊός: Κατέληξε 72χρονος στο «Παπανικολάου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ