Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού στην Κύπρο

Επτά νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην Κύπρο, από τα οποία τρία σε πτήσες.

Ειδικότερα, εντοπίστηκαν, ένα Νιγηριανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου που επέστρεψε χθες μέσω Αθήνας και έκανε το τεστ στο αεροδρόμιο. Είναι ασυμπτωματικός

Τα άλλα 2 άτομα επέστρεψαν χθες από τη Θεσσαλονίκη στην ίδια πτήση, αλλά δεν σχετίζονται μεταξύ τους. Η μια είναι Ελλαδίτισσα, μόνιμη κάτοικος Κύπρου που είχε πάει για διακοπές στην Ελλάδα. Η άλλη είναι Κύπρια, μόνιμη κάτοικος Γερμανίας.

Επίσης, ένα άτομο κυπριακής καταγωγής που έκανε ιδιωτικά το τεστ λόγω συμπτωμάτων, δύο από τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο, ένα άτομο από τη Λάρνακα που έκανε το τεστ μέσω του τυχαίου δειγματοληπτικού ελέγχου και ένα άτομο που παραπέμφθηκε στα Ιατρεία Δημόσιας Υγείας από τον Προσωπικό του Ιατρό λόγω συμπτωμάτων.

Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανέρχεται στα 1,339.

Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου δόθηκε ένα εξιτήριο και, ως εκ τούτου, μέχρι αυτή την ώρα νοσηλεύονται δύο ασθενείς με κορονοϊό, εκ των οποίων ο ένας στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Προηγούμενο άρθροΓαλλία – Το γαλλικό λιμενικό διέσωσε 31 μετανάστες στον πορθμό της Μάγχης
Επόμενο άρθροΔήμαρχος Μεταμόρφωσης: «Να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο προδιαγραφών και ελέγχων, ώστε να αποφύγουμε ατυχήματα, όπως μία ανάλογη πυρκαγιά, στο μέλλον»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ