Τόλης Βοσκόπουλος – Γιόρτασε τα 80 του χρόνια μαζί με την Άντζελα Γκερέκου (pics)

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1940 στην Παλαιά Κοκκινιά. Χθες (26 Ιουλίου), ο «άρχοντας» του ελληνικού τραγουδιού «έκλεισε» τα 80 του χρόνια και το γιόρτασε στην οικία του παρέα με, τη σύζυγό του, Άντζελα Γκερέκου.

Ο γνωστός τραγουδιστής έσβησε το κεράκι του πάνω σε μία εντυπωσιακή τούρτα και έλαβε θερμές ευχές από τη γυναίκα της ζωής του.

Επιπροσθέτως, η μονάκριβη κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, του ευχήθηκε μέσω βιντεοκλήσης «Χρόνια πολλά!». Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγαπημένος καλλιτέχνης είναι πολύ δεμένος με την κόρη του, ενώ εκείνη τον λατρεύει.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ο Τόλης Βοσκόπουλος δημοσίευσε τις δύο ακόλουθες φωτογραφίες, θέλοντας να μοιραστεί με τους followers του χαρούμενες στιγμές της ημέρας των γενεθλίων του και να τους ευχαριστήσει για τις όμορφες ευχές τους.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι tolis_voskopoulos_116135234_614258269222021_9210386412868754422_n.jpg

Στη λεζάντα σημείωσε: «Γενέθλια με αγαπημένα πρόσωπα! Τι καλύτερο από αυτό.. (Με την Μαρία βιντεοκλήση).. Κι όσο μεγαλώνουμε γινόμαστε καλύτεροι! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Ανταποδίδω! Υγεία κι αγάπη!».

Προηγούμενο άρθροΤραυματισμός 15χρονης από τζετ σκι στη Μύκονο
Επόμενο άρθροΜικρά σνακ για υγιεινή διατροφή στην παραλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ