Ευχάριστα τα νέα για τον Κωνσταντίνο (pic)

Σε μια νέα ανάρτηση της η  σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη , Εβελίνα  Βαρσάμη ενημέρωσε φίλους και συγγενείς  για τα νεότερα  της χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης ο γνωστός παρουσιαστής .

«Γιατρέ μου,Κώστας Βλάχος ευχαριστώ  πολύ για όλα !!!! Κι εσύ Κωνσταντίνε μου , για άλλη μια φορά μου απέδειξες  πόσο δυνατός είσαι» ήταν τα πρώτα λόγια που έγραψε η Εβελίνα για τον άντρα της ζωής της στο facebook.

Δάκρυα συγκίνησης και χαράς , έστω κι αν αυτή η αναμονή των τεσσάρων ωρών χειρουργείου πραγματικά μετατράπηκε σε «μαρτύριο της σταγόνας»

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης  υποβλήθηκε σε μία νέα εγχείριση στο κεφάλι ,με την κρανιοπλαστική  τοποθετήθηκε μόσχευμα τα επιτυχή αποτελέσματα της οποίας  θα διευκολύνουν τη δύσκολη καθημερινότητά του.

Η συγκεκριμένη επέμβαση είχε γίνειξανά  στον Κωνσταντίνο και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, όπως είναι γνωστό στο πλευρό του Κωνσταντίνος Αγγελίδης  δεν λείπει ποτέ  Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για τον σύζυγο της!

Μεγάλη βέβαια είναι και η στήριξη του κόσμου στα  social media  που έσπευσαν να ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση κι επιστροφή στο σπίτι…

Διαβάστε επίσης :

«Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου.» Η συγκινητική ανάρτηση που «ραγίζει» καρδιές 

Χαμόγελα ξανά για τον Αγγελίδη

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Ρεκόρ νέων θανάτων μέσα σε 24 ώρες στη Φλόριντα λόγω covid19.
Επόμενο άρθροΗΠΑ: Κλειστά μέχρι 20/8 θα παραμείνουν τα σύνορα με Μεξικό και Καναδά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ