37χρονος καλλιεργούσε χασισόδεντρα στην Μεσσηνία

Στο πλαίσιο στοχευόμενων ενεργειών και δράσεων  για την καταπολέμηση  της καλλιέργειας δενδρυλλίων  κάνναβης  και κατόπιν  κατάλληλης    αξιολόγησης  και αξιοποίησης στοιχείων, από αστυνομικούς  του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Καλαμάτας συνεκλήθη 37χρονος ημεδαπός  για ναρκωτικά.

Ειδικότερα  στις 9Ιουλίου το πρωί , ύστερα από κατάλληλη  αξιολόγηση και αξιοποίηση  στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί  πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του, στην  τοπική κοινότητα  του Δήμου Πύλου –Νέστορος Μεσσηνίας , όπου βρήκαν να καλλιεργεί επτά δενδρύλλια κάνναβης,  ύψους έως 20 εκατοστά τα οποία κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε  στο αγρόκτημα του 37χρονου, βρέθηκαν  εντός αποθήκης  σε πλαστικές σακούλες με χώμα , 22 δενδρύλλια κάνναβης  ύψους έως 60 εκατοστά ,τα οποία κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί  στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομικά έρευνα  και το προανακριτικό έργο , διενεργούνται  από το Τμήμα Δίωξης  Ναρκωτικών και Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Καλαμάτας.

Προηγούμενο άρθροΣτο “κόκκινο” τα μελτέμια στις Κυκλάδες – Ξεπέρασαν τα 100 km.
Επόμενο άρθροΔραματική εξέλιξη με μετανάστες στην Κρήτη-αγνοούνται τέσσερα άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ