Άγριος καβγάς Γκουντάρα – Χατζίδου πριν καν ξεκινήσει η καλοκαιρινή τους εκπομπή

Οι παρουσιαστές έστησαν άγριο καβγά πριν καν ξεκινήσει η καλοκαιρινή τους εκπομπή!

Μία νέα καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή ετοιμάζει το Open και παρουσιαστές αυτής έχουν συμφωνήσει να είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα και ο Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Πέμπτης (25-06).

Τα δύο ζευγάρια συναντήθηκαν στο στούντιο για την επίσημη φωτογράφιση της εκπομπής τους και εκεί άρχισαν όλα. Tσακώθηκαν άσχημα με αφορμή τη δήλωση που έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» λέγοντας ότι το πρώτο όνομα θα είναι ο μεγαλύτερος όλων, δηλαδή εκείνος, αυτο είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθεί η φωτογράφιση.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ενοχλήθηκαν με τη συγκεκριμένη δήλωση, μιας και η εντολή που έχουν πάρει από το κανάλι είναι να είναι όλοι ίσοι, και ζήτησαν τον λόγο από το γνωστό δημοσιογράφο. Έτσι, ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο χρειάστηκε να επενέβη ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός της εκπομπής, προκειμένου να χαμηλώσει τους τόνους.

Η πρεμιέρα της εκπομπής θα γίνει στις αρχές Ιούλη, μόλις θα πέσει η αυλαία για την εκπομπή της Κατερίνας Κανούργιου «Ευτυχείτε» στο Open.

Ωστόσο, λίγο αργότερα η Κατερίνα Καινούργιου μιλώντας με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, στο αέρα της εκπομπής της ανακοίνωσε και επίσημα την πρεμιέρα της καλοκαιρινής εκπομπής του στο Open και έστειλε το δικό της όλο νόημα μήνυμα…

«Να το πούμε και επίσημα Γρηγόρη μαζί με την Νάταλι θα κάνετε το καλοκαιρινό και μαζί σας θα είναι και η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου μια ωραία παρέα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε: «Θα είστε φανταστικοί. Εσύ θα είσαι φανταστικός, εσύ θα είσαι φανταστικός… Μην τυχόν και μου συγχύσετε το καλοκαίρι τον Γρηγόρη, μην μου τον κουράσετε».

Προηγούμενο άρθροGNTM: Έτσι καλωσόρισε τον Γιώργο Καράβα η Βίκυ Καγιά (pics)
Επόμενο άρθροCovid-19: Δεκατρία νέα κρούσματα και ένας καταγεγραμμένος θάνατος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ