Οικονόμου: Οι πολίτες στις εκλογές καλούνται να αποφασίσουν ποια Ελλάδα θέλουν – Πότε θα διαλυθεί η Βουλή

«Το νομοθετικό έργο θα υπάρχει μέχρι τις πρώτες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και στη συνέχεια η βουλή θα διαλυθεί εντός των προβλεπόμενων από το σύνταγμα χρονικών ορίων» σημείωσε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και αναφερόμενος στην ημερομηνία των εκλογών που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο.

«Ο πρωθυπουργός πιστεύει ειλικρινά στη θεσμικότητα της οποίας βασικό στοιχείο είναι η ολοκλήρωση της κυβερνητικής θητείας ώστε η πολιτική κοινωνική και οικονομική ζωή μα μην υποτάσσεται σε μικροπολιτικά παιχνίδια» σημείωσε και πρόσθεσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί ο Μητσοτάκης ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών – Κάλπες στις 21 Μαΐου

«Η σταθερότητα, η συνέπεια, ο σεβασμός στους θεσμούς είναι βασικά αιτήματα της ελληνικής κοινωνίας και ταυτόχρονα είναι οι οδοί για να πετύχουμε την ανανέωση, τον εκσυγχρονισμό και την πρόοδο της χώρα μας».

«Οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ποια Ελλάδα θέλουν»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι μετά από μια υπερδεκαετή περίοδο αναταραχής και μεγάλων προβλημάτων η Ελλάδα χρειάζεται μια αναβαθμισμένη κανονικότητα.

«Οι πολίτες στις επικείμενες εκλογές καλούνται να αποφασίσουν ποια Ελλάδα θέλουν για την επόμενη ημέρα και ποια κυβέρνηση είναι κατάλληλη για να πραγματώσει τις προσδοκίες τους» είπε,  σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση στα 4 σχεδόν χρόνια που πέρασαν κατάφερε πολλά με την κοινωνία των πολιτών στο πλευρό της.

«Δεν θα είχαμε αντέξει τόσες μεγάλες κρίσεις, δεν θα είχαμε καταφέρει όσες μεταρρυθμίσεις ολοκληρώσατε χωρίς την στήριξη, την κατανόηση και την συμπαράσταση του πλέον δυναμικού και υπεύθυνου μέρους της ελληνικής κοινωνίας», τόνισε.

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ: Επανακατέθεσε την τροπολογία για το Πόθεν Έσχες και τις ρυθμίσεις των δανείων πολιτικών προσώπων
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις στο Βέλγιο: Χειροπέδες σε οκτώ άτομα, ύποπτα για τρομοκρατική επίθεση