Με απουσίες ο Άρης στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό (19/3) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή, με μοναδικούς απόντες τους «γνωστούς» τραυματίες, Λούκας Ρουπ και Μάνου Γκαρθία.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τις επόμενες μέρες και θα προλάβει το εκτός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εκνευρισμένος ο Γιάννης, άρχισε να αντιμιλάει στον προπονητή του»

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (19/03), στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Mateo Garcia, Darida, Kamara, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Παναγίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Προηγούμενο άρθροΓιοβάνοβιτς: «Ήμασταν αναγκασμένοι να έχουμε υψηλούς στόχους»
Επόμενο άρθροCredit Suisse: Για άμεση εξαγορά της από την UBS πιέζει η κυβέρνηση της Ελβετίας