Κανσέλο: «Ψέμα ότι έφυγα από την Σίτι επειδή τσακώθηκα με τον Γκουαρντιόλα»

Ο Ζοάο Κανσέλο διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι έφυγε από την Μάντσεστερ Σίτι επειδή τσακώθηκε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα του Ισπανού τεχνικού.

Ο 28χρονος, μιλώντας σε μέσο της Ισπανίας μετά τη σημαντική νίκη της Μπάγερν επί της Παρί στην Γαλλία για τους 16 του Champions League, σχολίασε μεταξύ άλλων για τους λόγους που αποχώρησε από τους «πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βόμβα»: Η Μπαρτσελόνα έδωσε 1,4 εκατομμύρια ευρώ σε εταιρεία διαιτητή

Ο Πορτογάλος μπακ διέψευσε τον ισχυρισμό ότι αποχώρησε από την Σίτι επειδή λογομάχησε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και είπε ότι απλώς δεν ένιωθε σημαντικός εκεί, γι’ αυτό τον λόγο έψαχνε μια νέα ευκαιρία. Ακόμα ανέφερε πως ο ίδιος δεν είχε ιδέα για το ενδιαφέρον της Ρεάλ προς εκείνον, τονίζοντας πως είναι προφανώς ευχάριστο το ενδιαφέρον μιας ομάδας τέτοιου βεληνεκούς, όπως της Ρεάλ.

Οι δηλώσεις του Κανσέλο:

Για τους λόγους που αποχώρησε από τη Σίτι: «Είναι αλήθεια ότι η μεταγραφή μου ήταν μια έκπληξη. Δεν μπορώ να σας εξηγήσω γιατί έφυγα από τη Σίτι. Είναι ψέμα ότι τσακώθηκα με τον Γκουαρδιόλα.

Δεν ένιωθα σημαντικός για την ομάδα στα τελευταία παιχνίδια. Μίλησα με τον προπονητή κι αποφασίσαμε ότι το καλύτερο για μένα ήταν να φύγω. Μου αρέσουν οι νέες ευκαιρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του, είμαι ευγνώμων τόσο στον Πεπ όσο και στον σύλλογο γιατί μου έδωσαν τα πάντα. Είναι ένας σύλλογος που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Στο τέλος της χρονιάς ίσως επιστρέψω».

Για το ενδιαφέρον της Ρεάλ τον Ιανουάριο: «Η πρόταση της Ρεάλ δεν έφτασε σε εμένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ήρθε, αλλά αφού το λένε. Αν μια ομάδα σαν τη Ρεάλ έρθει για μένα θα είναι μεγάλη ευχαρίστηση, είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου. Είναι ένα σημάδι ότι κάνω καλά τη δουλειά μου».

Προηγούμενο άρθροΛύσσα: Πού ξεκινά ο εμβολιασμός των κόκκινων αλεπούδων
Επόμενο άρθροΚοροναϊός: Ο ΕΜΑ προειδοποιεί για επικράτηση του στελέχους Kraken