Μανούσος Βολουδάκης: Ποιος θα πάρει την έδρα του

Μετά την αιφνίδια απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη, την έδρα του στο Κοινοβούλιο αναμενόταν να λάβει ο Δημήτριος Φραγκάκης, ως πρώτος επιλαχών. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ανακοίνωσε πως δεν επιθυμεί να λάβει τη βουλευτική έδρα στον νομό Χανίων.

Να σημειωθεί, πως ο κ. Φραγκάκης είχε ανακοινώσει πως δεν θέλει να βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής. Ο επόμενος επιλαχών μετά τον κ. Φραγκάκη είναι ο Ιωάννης Κασσελάκης, ο οποίος εκτός απροόπτου αναμένεται να ορκιστεί και να λάβει την βουλευτική έδρα στο νομό Χανίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Κρήτη αποχαιρέτησε τον Μανούσο Βολουδάκη – Με Καζαντζάκη το αντίο του πρωθυπουργού

Η ανακοίνωση του κ. Φραγκάκη

«Στέκομαι με σεβασμό στο πένθος της οικογένειας του Μανούσου Βολουδάκη, οφείλω όμως θεσμικά να ξεκαθαρίσω την στάση μου σχετικά με την βουλευτική έδρα στο νομό Χανίων. Παρόλο που στις εκλογές του 2019 ήμουν πρώτος επιλαχών, δεν θα αναλάβω την έδρα στο νομό Χανίων.

Λόγω των σημαντικών υποχρεώσεών μου στον ΕΟΤ, της ανάθεσης συγκεκριμένων καθηκόντων από τον Πρωθυπουργό ενόψει εθνικών εκλογών αλλά και την ήδη δεδηλωμένη απόφαση να μην είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής. Για το σκοπό αυτό απέστειλα σήμερα σχετική επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα», αναφέρει ο κ. Φραγκάκης.

Ποιος είναι ο επόμενος επιλαχών

Ο γιατρός Γιάννης Κασσελάκης, πρόκειται εκτός απροόπτου να  ορκιστεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και θα υπηρετήσει τα Χανιά ως βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης, μέχρι την λήξη της παρούσας θητείας.

Ο Ιωάννης Κασσελάκης είναι εννημένος στον Σκινέ Χανίων, ο Ιωάννης Κασσελάκης είναι το τρίτο παιδί αγροτικής οικογένειας και ιατρός, ειδικός παθολόγος, στον Αλικιανό του Δήμου Πλατανιά.Είναι ειδικός Παθολόγος, παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών.

Προηγούμενο άρθροΣυρία: Πώς ο εμφύλιος μπλοκάρει τις προσπάθειες ανακούφισης των σεισμόπληκτων – Ποιοι έχουν στείλει βοήθεια
Επόμενο άρθροΕντολή Πέτρου Φιλιππίδη στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο: «Θα καταθέτεις μήνυση σε όποιον με λέει βιαστή»