Πτώση Φάντομ: «Εάν είναι άγγελος στον ουρανό, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου» – Συγκινεί η μητέρα του Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα

«Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει, στον αέρα» είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του υποσμηναγού, Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του διθέσιου μαχητικού F-4 Φάντομ ανοιχτά της Ανδραβίδας, τη Δευτέρα (30/1).

Η ίδια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της. «Το αστέρι της ψυχής μου. Τον αγάπησα, μία αγάπη χωρίς όρια. Και θα συνεχίσω να τον αγαπώ και όσο αναπνέω θα τον σκέφτομαι. Ένιωθα περηφάνια, νιώθω, θα νιώθω. Με είχε κάνει πολλές φορές περήφανη. Δεν με είχε στεναχωρήσει ποτέ. Δεν ήθελε να στενοχωρεί τους άλλους. Τους αγαπώ όλους τους πιλότους, τους βλέπω σαν παιδιά μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν η μοίρα «ένωσε» τις συντρόφους των αδικοχαμένων πιλότων του Φάντομ

Και συνέχισε: «Του άρεσε η ταχύτητα. Γρήγορα αυτοκίνητα, μηχανές. Από μικρός πιλότος, μόνο αεροπλανάκια, μου έλεγε μη φοβάσαι. Δεν αφήνω εγώ τη μάνα μου. Ο Μάριος ευχαριστημένος θα είναι τώρα εκεί. Έτσι ήθελε να πεθάνει. Στον αέρα».

Δήλωσε πως της λείπει πολύ και είναι σίγουρη πως όσο περνάει ο καιρός αυτό θα εντείνεται. «Αν είναι άγγελος στον ουρανό, όπως μου λένε, θέλω να έρχεται στα όνειρά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση τι θα έκανε εάν γύρναγε ο χρόνος πίσω και πάλι ο Μάριος ήθελε να γίνει Ίκαρος απάντησε: «Θα του έλεγα να κάνει αυτό που αγαπάει».

Τέλος, αναφερόμενη στις μητέρες πιλότων που έχασαν τα παιδιά τους σε αντίστοιχα ατυχήματα, είπε πως «μας ενώνει ο ίδιος πόνος. Να προσέχει ο ένας τον άλλον… Θα πάρω τηλέφωνο κάποια στιγμή, θα κανονίσω».

Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος: Αισιόδοξοι οι ασθενείς από την πρόσβαση σε αντικαρκινικές θεραπείες
Επόμενο άρθρο«Λεπτές» ασκήσεις στο… παρά ένα για τον φραγμό στους νεοναζί – Ευκαιρία συναίνεσης ή νέο πεδίο τριβής;