Πρίγκηπας Χάρι-Ψέματα στο Spare; «Ξέρω ποια ήταν η γυναίκα που μύησε τον Χάρι στον έρωτα»

Ο ηθοποιός Ρούπερτ Έβερετ αμφισβήτησε τους πρόσφατους ισχυρισμούς του πρίγκιπα Χάρι ότι έχασε την παρθενιά του σε ένα χωράφι πίσω από μια παμπ. Ο πρίγκιπας μοιράστηκε πρόσφατα με λεπτομέρειες αναμνήσεις από την «πρώτη του φορά» στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» αποκαλύπτοντας ότι μια ηλικιωμένη γυναίκα του φέρθηκε «σαν επιβήτορα» σε ένα «γρασίδι πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ».

Αν και δεν διευκρίνισε ποια ήταν η εν λόγω παμπ, πολλοί υπέθεσαν ότι αναφερόταν στο Rattlebone Inn στο Wiltshire – το παλιό του «στέκι» όπου σύχναζε ως 17χρονος το 2001. Αλλά ο Έβερετ είπε στο The Telegraph Magazine ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει την ταυτότητα της γυναίκας που μύησε τον δούκα του Σάσεξ στα μυστικά του έρωτα.

Είπε: «Ξέρω ποια είναι η γυναίκα με την οποία έχασε την παρθενιά του. Και δεν ήταν πίσω από μια παμπ. Και δεν ήταν σε αυτή τη χώρα. Απλώς το λέω γιατί το ξέρω». Ο Έβερετ δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρώτο εκείνο ραντεβού και μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Χάρι αμφισβήτησε τα λεγόμενά του: «Καταπληκτικό που ξέρει μια τόσο προσωπική λεπτομέρεια καλύτερα από τον ίδιο τον Πρίγκιπα Χάρι».

Μια σειρά από γυναίκες που είχαν συνδεθεί με τον Χάρι αρνήθηκαν έκτοτε ότι αναφερόταν σε αυτές, ανάμεσά τους το πρώην μοντέλο Σουζάνα Χάρβεϊ, 44 ετών, και η σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Κάθριν Ομάνι, 51 ετών. Η Λιζ Χάρλει απέκλεισε επίσης τον εαυτό της. Η 44χρονη Χάρβεϊ προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τη σύντομη συνάντηση αφού προηγουμένως παραδέχτηκε ότι «φίλησε με πάθος» τον πρίγκιπα σε ένα λασπωμένο χωράφι όταν ήταν 23 ετών μετά από ένα χριστουγεννιάτικο χορό την ίδια χρονιά.

Η Κάθριν Ομάνι που έβγαινε με τον Χάρι όταν ήταν 34 ετών και εκείνος 21 ετών, αρνήθηκε επίσης ότι ήταν η εν λόγω γυναίκα, προσθέτοντας ότι ήταν «προφανώς» έμπειρος εραστής τη στιγμή που συναντήθηκαν το 2006. Το 2001, ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ακόμα φοιτητής στο Eton College στο Ουίνδσορ όταν ένας από τους σωματοφύλακες της βασιλικής οικογένειας τον επισκέφτηκε. Στην αρχή της συνάντησης, ο πρίγκιπας Χάρι λέει ότι υποψιαζόταν ότι είχε ακούσει για το one night stand – το οποίο περιέγραψε ως μια «ταπεινωτική» εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος σε μια καφετέρια στο κέντρο της πόλης, ο σωματοφύλακας που είχε μια «έντονη εμφάνιση» στο πρόσωπό του είπε στον Πρίγκιπα ότι τον είχαν στείλει για να «μάθει την αλήθεια». Ο πατέρας δύο παιδιών έγραψε: «Υποψιαζόμουν ότι αναφερόταν στην πρόσφατη απώλεια της παρθενίας μου, ένα άδοξο επεισόδιο, με μια μεγαλύτερη γυναίκα.

Της άρεσαν τα άλογα, αρκετά, και με αντιμετώπιζε σα νεαρό επιβήτορα. Γρήγορη βόλτα, μετά από την οποία με χτύπησε άπαλα και με έστειλε να βοσκήσω. Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που έγιναν λάθος: συνέβη σε ένα γρασίδι πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΚλιματική αλλαγή: Η έλλειψη χιονιού απειλεί την Ευρώπη
Επόμενο άρθροΣυναγερμός στα Τέμπη – Έκλεισαν οι σήραγγες λόγω καπνού