Μητσοτάκης: Αποκάλεσε τον Τσίπρα… Βαξεβάνη – «Γλώσσα λανθάνουσα»

Από το βήμα της Βουλής στη συνεδρίαση της ολομέλειας για το νομοσχέδιο για τη λειτουργία της ΕΥΠ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη δευτερολογία του απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα του άλλαξε… όνομα. Ο πρωθυπουργός απαντώντας σε όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του έμεινε στο σημείο που ο κ. Τσίπρας ρώτησε για ποιο λόγο εφόσον η κυβέρνηση θεωρεί τους δημοσιογράφους συκοφάντες δεν προχώρησε σε μήνυση και αγωγή εναντίον τους.

Στην απάντησή του ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας για τον κ. Βαξεβάνη και την αγωγή που κατέθεσε ο δημοσιογράφος εναντίον του, μπέρδεψε τα ονόματα και αποκάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα, Κώστα Βαξεβάνη. Αντιλαμβανόμενος το σαρδάμ σχολίασε: γλώσσα λανθάνουσα.

  • Διαβάστε επίσης: Το τραγούδι που «αφιέρωσε» ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

«Πριν καλά καλά αναφέρετε κ. Βαξεβάνη, συγγνώμη κ. Τσίπρα… ,γλώσσα λανθάνουσα θα καταλάβετε γιατί, πριν καλά καλά προλάβετε εσείς να μου ζητήσετε να προχωρήσω σε αγωγή εναντίον του, ο ίδιος (σσ ο κ. Βαξεβάνης) πρόλαβε να τουϊτάρει λέγοντας ότι πρέπει να του κάνω μήνυση. Καλά αυτός σας γράφει τις ομιλίες; Εάν σας τις γράφει αυτός τουλάχιστον συγκρατήστε τον να μην σας προλαβαίνει στο twitter».

Το επίμαχο απόσπασμα

Προηγούμενο άρθροΥποκλοπές – Μητσοτάκης: Αν θεωρείτε ότι υπάρχει θέμα συνοχής της ΝΔ κ. Τσίπρα κάντε πρόταση δυσπιστίας
Επόμενο άρθροΜουντιάλ – Σάντος: «Σας έχω μέσα στην καρδιά μου»