Η Κατερίνα Βελούδου παρουσίασε το νέο της βιβλίο “Ο Κύβος”

H Αριθμολογία είναι επιστήμη που μας επιτρέπει να ερμηνεύουμε το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον. Η Αριθμολογία μάς επιτρέπει να διαβάσουμε εκ βαθέων τον εαυτό μας, την ζωή μας και μας δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα που καμία άλλη επιστήμη δεν μπορεί να δώσει. Η πραγματική ταυτότητά μας είναι η διαδοχή του ονόματός μας και η ημερομηνία της γέννησής μας. Η αριθμολογία, η μεταφυσική, η ενόραση, αλλά και η χαρτομαντεία αξιοποιούνται προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε σε ένα σημείο και να δούμε τα μελλούμενα και αναλόγως να πράξουμε ή να μην πράξουμε.

H Κατερίνα Βελούδου γεννήθηκε στον Πειραιά, είναι μητέρα 2 παιδιών και από ηλικία 8 ετών άρχισε να χρησιμοποιεί τη γλώσσα των αριθμών.
Στην τρυφερή αυτή ηλικία κάθε αριθμός ήταν και μία εικόνα, διατηρώντας μέσα της άσβεστο το ενδιαφέρον αλλά και το χάρισμα που είχε. Ασχολήθηκε με αυτό που την προέτρεπε διαρκώς, έτσι σπούδασε μεταφυσική και αριθμολογία. Έκανε την πρακτική της στη Γερμανία και πραγματοποίησε το όνειρό της. Η Κατερίνα Βελούδου έχει δίπλωμα στην Πυθαγόρεια Αριθμολογία από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει παρακολουθήσει αναρίθμητα σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η γνώση της στην Αριθμολογία, την ονοματολογία και τη μεταφυσική τους εξήγηση, την οδήγησε να γράψει το πρώτο της βιβλίο O Κύβος, ο οποίος και μας εξηγεί με πολύ απλούς τρόπους τη γνώση των αριθμών.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΟ Χρήστος Μάστορας υποδέχτηκε με” εντυπωσιακό” τρόπο τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο Έναστρον!
Επόμενο άρθροΝτόναχιου: Η Ελλάδα αξίζει την επενδυτική βαθμίδα