Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν 1-6: Σαρωτικοί οι Βαυαροί στην πρεμιέρα

ΑΠΙΘΑΝΗ βραδιά για την Μπάγερν! Οι Βαυαροί πραγματοποιώντας σαρωτική εμφάνιση διέλυσαν με σκορ 6-1 την Άιντραχτ μέσα στη Φρανκφούρτη!

Από το πρώτο ημίχρονο φάνηκαν οι ορέξεις των πρωταθλητών Γερμανίας, οι οποίοι πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με το υπέρ του 5-0!

Ο Σαντιό Μανέ άνοιξε λογαριασμό στην Bundesliga, δύο γκολ από τον Μουσιάλα, δύο ασίστ ο Μίλερ!

Τι και αν λείπει πλέον ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι; Η Μπάγερν όλο πεντάρες και εξάρες μοιράζει. 5-3 τη Λειψία στο Σούπερ Καπ και 6-1 την Άιντραχτ στην πρεμιέρα της Bundesliga.

Η εξέλιξη του σκορ

Στο 5′ έγινε το 1-0 για την Μπάγερν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τζοσουά Κίμιχ. Στο 11′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους με σουτ του Παβάρ μέσα από την περιοχή και στο 29′ ο Γκνάμπρι έκανε τη σέντρα και ο Μανέ με κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ακόμα δύο γκολ! Στο 35′ οι Βαυαροί «έκρυψαν» την μπάλα, ο Μανέ έβγαλε την κάθετη, ο Μίλερ έκανε την πάσα «πάρε-βάλε» και ο Μουσιάλα πέτυχε το τέταρτο γκολ για την ομάδα του, ενώ το 5-0 έγινε στο 43′ με σκόρερ τον Γκνάμπρι.

Το γκολ της… τιμής για την Άιντραχτ πέτυχε ο Μουανί στο 64′, ενώ το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μουσιάλα στο 83′.

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Οι δυτικές κυρώσεις «φέρνουν» ελλείψεις στα ασανσέρ
Επόμενο άρθροΚρίσταλ Πάλας – Άρσεναλ 0-2: Με το δεξί η… νέα Άρσεναλ