Δέσποινα Μοιραράκη: Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή της για την απώλεια του Γιάννη Κοντούλη

Πολύ δύσκολο είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς ο σύζυγός της, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντάς την στο πένθος.

Ο ναύαρχος εν αποστρατεία πάλευε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/6).

Την Κυριακή (31/7) πραγματοποιήθηκε το 4οήμερο μνημόσυνό του στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στην Γλυφάδα. Φίλοι και γνωστοί ήταν εκεί για να τον τιμήσουν. Φυσικά, παρούσα ήταν και η σύζυγός του, Δέσποινα Μοιραράκη.

Την επιχειρηματία συνόδευσε ο γιος της, Γιώργος. Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μάσκα προστασίας και γυαλιά ηλίου φαινόταν καταρρακωμένη.

  • Διαβάστε επίσης: Η Δέσποινα Μοιραράκη «σπάει» τη σιωπή της για την περιπέτεια υγείας του Γιάννη Κοντούλη

Η ίδια το απόγευμα της Πέμπτης (4/8) έκανε μία συγκλονιστική ανάρτηση στον λογαριασμό της. Δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία και στη λεζάντα έγραψε:

«40 μέρες χωρίς εσένα, 14 χρόνια + 40 μέρες Μαζί με Εσένα. Με τον αντρούλη μου, με την αγάπη μου, με τον έρωτά μου ,με τον σύντροφο μου, με τον συνοδοιπόρο μου, ,με τον συμβουλάτορα μου, με τον προστάτη μου, με τον φίλο μου, με την παρεούλα μου, με τον Γιαννάκη μου, με την ΖΩΗ μου! Μαζί σε όλα.

Ευχαριστώ το Θεό που σε γνώρισα

Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στη ζωή μου»

Η ανάρτησή της

View this post on Instagram

A post shared by Despina Miraraki (@despina_miraraki)

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Δέσποινα Μοιραράκη έχει αποκαλύψει ότι γνωρίστηκαν στην Κρήτη το 2008, όταν ο  Γιάννης Κοντούλης ήταν αντιπλοίαρχος και κυβερνήτης στη φρεγάτα «Σπέτσαι».

«Με πλησίασε, με φλέρταρε από την πρώτη στιγμή, του άρεσα ως Δέσποινα και ως γυναίκα. Ήξερε ότι ήμουν η Μοιραράκη, αλλά κατάλαβα ότι δεν με ήθελε για το όνομα μου. Είναι κύριος είναι μορφωμένος έχει τεράστιο ήθος. Του είπα εγώ το συγκλονιστικό «Γιάννη, θα με αγαπήσεις πάρα πολύ». Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει πάρα πολύ τη Δέσποινα και θαυμάζει υπερβολικά τη Μοιραράκη. Είναι αλήθεια ότι με πολιόρκησε πάρα πολύ, με διεκδίκησε, του ξεκαθάρισα ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να παντρευτώ, στενοχωρήθηκε, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Μετά από τρία χρόνια, τον αποδέσμευσα από αυτό που του είχα πει και μου έκανε πρόταση γάμου», έχει εξομολογηθεί.

Προηγούμενο άρθρο“Μαίρη Μαίρη Μαίρη”: Δείτε το trailer
Επόμενο άρθροΣάμος: «Μας χτύπησε ο άνεμος» κατέθεσε ο Μολδαβός πιλότος για την πτώση του ελικοπτέρου