Έτοιμοι να αρπάξουν την ευκαιρία οι Λέικερς: Ξανά μαζί ΛεΜπρόν και Ίρβινγκ;

Στην πόρτα της εξόδου από το Μπρούκλιν βρίσκεται ο Καϊρί Ίρβινγκ. Ο «Κύριε Ελέησον» εξασφάλισε την άδεια από τους Νετς και βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης ομάδας για ανταλλαγή. 

Το μέλλον του στο Μπρούκλιν μοιάζει πιο δυσοίωνο από ποτέ, με τη μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του να είναι οι Λέικερς. Όπως αναφέρει το ESPN και ο γνωστός δημοσιογράφος, Έιντριαν Βοϊναρόβσκι, το Λος Άντζελες του ΛεΜπρόν Τζέιμς, είναι το μοναδικό που έχει δείξει να επιθυμεί την απόκτηση του σταρ των Νετς.

ΛεΜπρόν και Ίρβινγκ δεν αποκλείεται να σμίξουν ξανά μετά την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους στο Κλίβελαντ (πρωτάθλημα 2016), αλλά για να γίνει πραγματικότητα το αντάμωμα, θα πρέπει να ικανοποιηθούν από τα ανταλλάγματα οι Νετς.

Το Μπρούκλιν δεν έχει ανάψει πράσινο φως μέχρι στιγμής, ρίχνοντας… άκυρο στα πακέτα που προσφέρει η ομάδα του Λος Άντζελες.

Τα περιθώρια στενεύουν και ο Ίρβινγκ έχει μέχρι τις 30 Ιουνίου προκειμένου να ενεργοποιήσει, ή όχι την option στο συμβόλαιό του. Σε περίπτωση που πάρει τα 36.5 εκατομμύρια του συμβολαίου του, το δικαίωμα που απέκτησε για ανταλλαγή χάνεται.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι Νετς θα μπορούν ακόμα να τον ανταλλάξουν μιας και το συμβόλαιό του πλησιάζει προς την λήξη του. Φυσικά, η μπάλα θα βρίσκεται στο δικό τους… γήπεδο και ο Καϊρί δε θα έχει δικαίωμα παρέμβασης.

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Φωτιά σε κτίσμα του ΑΠΘ – Ήταν κατάλυμα για αστέγους