Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζει την κατάθεση της η δεύτερη μάρτυρας που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού

Για δεύτερη ημέρα θα ανέβει στο βήμα του μάρτυρα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η νεαρή γυναίκας που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού, το 2010, μέσα στο θέατρο.

Η μάρτυρας ξεκίνησε την κατάθεση της σε ένα κατάμεστο ακροατήριο καθώς χθες ήταν η πρώτη μέρα που άνοιξαν οι πόρτες της δικαστικής αίθουσας για κοινό και δημοσιογράφους μετά την πολυήμερη μαρτυρία της γυναίκας που καταγγέλλει τον προφυλακισμένο ηθοποιό για βιασμό και κατέθεσε κεκλεισμένων των θυρών.

Η μάρτυρας έντονα φορτισμένη μίλησε στους δικαστές για την ημέρα που, όπως καταγγέλλει, δέχτηκε άγρια επίθεση μέσα στο θέατρο όπου τον συνάντησε για να συζητήσουν προκειμένου να της αναθέσει κάποιους ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση.

Το δικαστήριο διέκοψε την ακροαματική διαδικασία τρεις φορές καθώς η μάρτυρας, κατά τη διάρκεια της αφήγησης της, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της και ξεσπούσε σε λυγμούς.

«Συγγνώμη για την αναστάτωση, θα είμαι όρθια και θα καταθέσω όρθια» απάντησε όταν η υπεράσπιση πρότεινε να συνεχίσει την κατάθεση της καθισμένη σε μια καρέκλα και το σύζυγο της, μέσα σε κλίμα έντασης, να αναφέρει ότι παθαίνει κρίσεις πανικού.

«Έρχομαι σε μεγάλη ένταση ούτε λιποθυμάω, ούτε τίποτα» εξήγησε η μάρτυρας και συνέχισε αναφερόμενη στην μοιραία ημέρα και τον κατηγορούμενο λέγοντας: «Κάθισε δίπλα μου και μου όρμησε. Άρχισε να με φιλάει στο λαιμό και στο πρόσωπο. Προσπαθούσε να φτάσει μέχρι στόμα. Με πίεζε με χάιδευε στο στήθος στα γεννητικά όργανα και στα πόδια. Όλα ήταν μέσα σε μια ασταμάτητη πάλη. Ήταν αδύνατον να τον απωθήσω. Ήταν εύσωμος και ογκώδης. Τον αισθανόμουν τεράστιο. Προσπαθούσα να τον απωθήσω και για αυτό κουνιόμουν ασταμάτητα. Ενώ με πίεζε στον καναπέ, ανέβηκε πάνω στα γόνατα μου με τα πόδια του…». Μάλιστα, κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος κάποια στιγμή άφησε χέρια, έβγαλε το φανελάκι και κατέβασε το εσώρουχο του. «Με ακούμπαγε μέσα σε όλη αυτήν την πάλη…» ανέφερε.

Οι τόνοι ανέβηκαν πολλές φορές με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης να διασταυρώνουν τα ξίφη τους.

Η πολιτική αγωγή κατηγόρησε την υπεράσπιση ότι «διαστρεβλώνει την υπόθεση» μιλώντας συνεχώς στα κανάλια με την υπεράσπιση να απαντά: «Επί 12 μήνες βγαίνουν οι συναδέλφισσες του κ. Φιλιππίδη και τον κατακρεουργούν. Γι αυτό αναγκαζόμαστε και βγαίνουμε στα κανάλια…»

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΕνόχληση στην Τουρκία για τις συνομιλίες Μητσοτάκη – Μπάιντεν: Η «αεροπορική επίθεση – παγίδα» και η «πολιτεία των ΗΠΑ»
Επόμενο άρθροΓιώργος Γιαννόπουλος: Διακόπηκε εκ νέου η δίκη του ντράμερ για τη σεξουαλική κακοποίηση κοριτσιού