Με κόσμο ο Ολυμπιακός στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (pics)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00), για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, σε ένα παιχνίδι το οποίο μάλιστα θα διεξαχθεί με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, όπως είχε πραγματοποιηθεί και το αντίστοιχο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δεν θα είναι μόνοι τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς στις κερκίδες του γηπέδου βρίσκονται επίσης οπαδοί του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν από κοντά το ματς και θα στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν πάρει ήδη τις θέσεις τους στο γήπεδο, έχοντας μάλιστα υψώσει και ένα πανό, το οποίο αναφέρει: «Ναι στις μετακινήσεις οπαδών».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Γ. Καραϊσκάκης, για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, είχε πραγματοποιηθεί παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, καθώς είχαν βρεθεί στις κερκίδες του γηπέδου και φίλοι του Αρη.

Δείτε φωτογραφίες από το Κ. Βικελίδης:

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Υποστηρίζει ότι κατέστρεψε αμερικανικό εξοπλισμό στο Σολεντάρ – Ζημιές και στο διυλιστήριο του Λισιτσάνσκ
Επόμενο άρθροΟ Σεντ-Μαξιμέν δεν θέλει να φύγει από τη Νιούκαστλ