Συγκλονίζει ξανά ο Μιχαΐλοβιτς: Νέα σκληρή μάχη με τη λευχαιμία

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει αποδείξει πως είναι μαχητής της ζωής και καλείται να το κάνει άλλη μια φορά, καθώς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ανακοίνωσε πως πρέπει να νοσηλευτεί ξανά και ως εκ τούτου θα χάσει κάποιους αγώνες της Μπολόνια.

Τον Ιούλιο του 2019 ο σέρβος προπονητής του ιταλικού συλλόγου είχε υποβληθεί στην πρώτη χημειοθεραπεία, καθώς είχε διαγνωστεί με οξεία μυελογενή λευχαιμία.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μιχαΐλοβιτς:

«Πρέπει να αρχίσει μια νέα θεραπευτική αγωγή για να αποφύγω τις επιπλοκές. Στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται θα νοσηλευτώ σε νοσοκομείο: ξέρω πως θα είμαι σε καλά χέρια.

Αυτήν τη φορά με βλέπετε πιο ήρεμο, επειδή ξέρω τι πρέπει να κάνω και η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Ελπίζω όλο αυτό να περάσει γρήγορα, αλλά θα απουσιάσω από μερικά παιχνίδια.

Θα παρακολουθώ την ομάδα από το δωμάτιο του νοσοκομείου» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο 53χρονος σέρβος προπονητής.

«Αυτή η αρρώστια είναι πολύ θαρραλέα για να έχει διάθεση να τα βάλει ξανά με κάποιον όπως εγώ. Εάν δεν της έφτανε ένα μάθημα, εγώ είμαι εδώ για να της δώσω και ένα δεύτερο. Μπορεί να πέσεις, αλλά χρειάζεται να βρεις τη δύναμη για να σηκωθείς ξανά».

Φυσικά, η σκέψη του δεν έχει φύγει από την Μπολόνια, με τον Σέρβο να υπογραμμίζει: «Η αρχή του 2022 δεν ήταν τυχερή για την ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος πως τα παιδιά δε θα με απογοητεύσουν.

Εγώ θα παλεύω πάντα μαζί τους και εκείνοι θα παλεύουν για μένα. Δε θα υποχωρήσουμε ούτε ένα εκατοστό, θα ανέβουμε ξανά στη βαθμολογία και θα επιστρέψω.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και την πόλη της Μπολόνια, σας ζητώ να σεβαστείτε το δικαίωμά μου στην ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Να μιλάτε για τον προπονητή, όχι για τον άνθρωπο. Πάντα δυνατά Μπολόνια».

Προηγούμενο άρθροΜπάιντεν: Συναντήθηκε με δύο Ουκρανούς υπουργούς στη Βαρσοβία
Επόμενο άρθροΚορκίδης: Το εμπόριο κινδυνεύει από την ενεργειακή κρίση και χρειάζεται υποστήριξη