Δύσκολες ώρες για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: Διασωληνωμένος στην εντατική

Δύσκολες ώρες περνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αν και η κατάσταση της υγείας του είχε βελτιωθεί και είχε βγει από το νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας του τον ανάγκασε να εισέλθει ξανά.

“Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του Alpha. «Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις τεσσερισήμισι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν”, είπε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή της Super Κατερίνα.

Δείτε το απόσπασμ

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΑΕΚ – Νοκ άουτ για 2-3 εβδομάδες ο Γέβτιτς
Επόμενο άρθροΖαούτης για Θεσσαλονίκη – Η κατάσταση είναι δύσκολη – SOS για τις παρελάσεις