Στα Γιάννενα θα έχει «μάχη» και… Ευαγγέλου

Το σκηνικό έχει ως εξής. Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βάλει ένα γκολ στον ΠΑΟ στο μονότερμα του δευτέρου ημιχρόνου, δεν ήταν και συνολικά καλός και έτσι έχασε την πρωτιά στην βαθμολογία. Μπαίνοντας στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στα Γιάννενα σε μια εβδομάδα «καυτή» καθώς ακολουθούν Φρανκφούρτη και ΠΑΟΚ.

Με την διακοπή των εθνικών ομάδων να δημιουργεί πάντα «θέμα» στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Και τον ΠΑΣ στα Γιάννενα να αποτελεί πάντα ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο για τον Ολυμπιακό. Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός απέναντι στην πολύ καλή ομάδα των Ιωαννίνων θα πρέπει να είναι έτοιμος για «μάχη» για να μπορέσει να πάρει το τρίποντο.

Το έζησε και πέρσι όταν έμεινε στο 1-1 με την… εξυγίανση να του κλέβει γκολ στις καθυστερήσεις και τον ΠΑΣ να κάνει εξαιρετική εμφάνιση συνολικά (και μπράβο του).

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΣ θα επιδιώξει να «στήσει μπλόκο» (σ.σ. με την ποδοσφαιρική του έννοια) στον Ολυμπιακό. Να του βάλει δύσκολα και να επιδιώξει να του κλέψει βαθμό ή βαθμούς. Αν υπάρχει ένας στον Ολυμπιακό που βλέπει χαλαρά το ματς να αλλάξει μυαλά!

Αν και μετά τα σημερινά νομίζω ότι και αυτός ο ένας θα έχει καταλάβει τι τον περιμένει. Δεν θα έχει μόνο τον ΠΑΣ ο Ολυμπιακός απέναντι του. Ο ορισμός του Ευαγγέλου είναι «θέμα». Σχεδόν δύο χρόνια είχε να οριστεί ο συγκεκριμένος διαιτητής σε ματς του Ολυμπιακού.

Έχοντας κάνει… παπάδες κατά των ερυθρολεύκων. Ποιος ξεχνάει άλλωστε το πέναλτι που είδε μόνο αυτός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο Καραισκάκη τον Μάρτιο του 2018 με το οποίο στο 90΄οι πράσινοι ισοφάρισαν σε 1-1. Ένα φάουλ έξω από την περιοχή που ο Ευαγγέλου το έκανε πέναλτι.

Ή ποιος μπορεί να ξεχάσει τις αποφάσεις που πήρε ως διαιτητής VAR στο περιβόητο ματς στον Βόλο όπου ακυρώθηκε κακώς το γκολ του Σουντανί και δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στον Ολυμπιακό. Σε ένα ματς που έληξε 0-0 και που ο Ολυμπιακός αντέδρασε έντονα με την ΟΥΕΦΑ/ΦΙΦΑ να βγάζει και ανακοίνωση δικαιώνοντας τους Πειραιώτες για τα διαιτητικά όργια εις βάρος τους.

Έχει και άλλα το «μενού» με Ευαγγέλου καθώς τον Νοέμβριο του 2018 ο Ευαγγέλου στο Περιστέρι τα έκανε μαντάρα με τους ερυθρόλευκους να σκέφτονται μάλιστα να μην βγουν για το δεύτερο ημίχρονο! Βγήκαν και τον νίκησαν και αυτόν τελικά με 2-1.

Τελευταίο ματς του Ευαγγέλου σε ματς Ολυμπιακού την 1η Σεπτεμβρίου 2019 στην Λάρισα με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 1-0 με πέναλτι που όμως ο διαιτητής δεν είδε. Του το… σφύριξαν από το VAR, σε ένα ματς που πολλά δεν είδε συνολικά.

Αυτός ο διαιτητής λοιπόν επιλέχτηκε να είναι στα Γιάννενα σε ένα ματς που προηγείται του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη το οποίο έχουν κλείσει (πρωτόδικα) για τα καπνά…

Κάντε τον συνειρμό, δείτε τα γεγονότα και σκεφτείτε τι έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα. Εκτός και αν τελικά όλα τα παραπάνω ήταν μια σύμπτωση με τον Ευαγγέλου. Μακάρι κιόλας, να κάνει και μια καλή διαιτησία ο άνθρωπος και να μην χρειαστεί να ασχοληθεί κανείς μαζί του. Μακάρι…

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία «Μπάλλος» – Εγκλωβίστηκαν δεκάδες κάτοικοι στην Κέρκυρα – Απεγκλωβισμοί με Super Puma
Επόμενο άρθροΝΑΤΟ για ελληνογαλλική συμφωνία – Η αμυντική προμήθεια είναι δικαίωμα και προνόμιο κάθε εθνικής κυβέρνησης