Επίθεση με βιτριόλι – Οι αντιφάσεις της 36χρονης δράστριας στο δικαστήριο

«Ήθελα να πονέσει η Ιωάννα, όπως πόνεσε και εμένα η ψυχή μου». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, στον εισαγγελέα η 36χρονη κατηγορουμένη για την επίθεση με το βιτριόλι, όταν τη –κατά τη διάρκεια της απολογίας της– ρωτήθηκε για ποιο λόγο περιέλουσε με βιτριόλι την Ιωάννα, καταστρέφοντας για πάντα το πρόσωπό της.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η κατηγορούμενη υπέπεσε σε κάποιες αντιφάσεις.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα» Βασίλης Λαμπρόπουλος εξήγησε τα σημεία – κλειδιά στην απολογία της 36χρονης δράστριας.

Όπως σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA, το ντοκιμαντέρ που «έδωσε» την ιδέα στην 36χρονη είναι ένα υλικό από επίθεση με βιτριόλι που σημειώθηκε το 2012 με θύμα μια Βρετανίδα, μια περίπτωση που μοιάζει αρκετά με αυτή της Καλλιθέας. Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2018.

Οι απαντήσεις που δεν έπεισαν

Παράλληλα, ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» υπογράμμισε ότι κάποιες από τις απαντήσεις που έδωσε η κατηγορούμενη ήταν αμφισβητούμενες.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως η 36χρονη απάντησε ότι την προηγούμενη της επίθεσης μετάνιωσε για το σχέδιο και αποχώρησε, κάτι που δεν ισχύει.

Από τα στοιχεία της δικογραφίας, φαίνεται πως η 36χρονη πήγε και την προηγούμενη στην είσοδο των γραφείων της εργασίας της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ωστόσο δεν την πρόλαβε πριν μπει σε αυτά.

Επίσης, δεν έδωσε πειστική απάντηση για τον τρόπο που βρήκε το βιτριόλι, τονίζοντας πως το προμηθεύτηκε από κάποιον Πακιστανό, χωρίς περισσότερες πληροφορίες.

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία – Τρομακτικές εικόνες και συγκλονιστικά βίντεο από όλη την Ελλάδα
Επόμενο άρθροΟ Νίκος Οικονομόπουλος στο FANTASIA!