Αρνήθηκε να υποβληθεί σε τεστ covid κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, χθες, αλλοδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να της επιβληθεί πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Την ίδια «τύχη» είχε και ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στο Ηράκλειο, ο οποίος συνελήφθη καθώς δεν είχε πιστοποιητικό υγείας αλλά ούτε και άδεια λειτουργίας!

Οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού συνεχίζονται. Σύμφωνα με το cretalive, χθες, σε επίπεδο Κρήτης, διενεργήθηκαν 2.513 έλεγχοι και βεβαιώθηκε σειρά παραβάσεων, κυρίως για μη χρήση μάσκας.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν τρία πρόστιμα σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σε υπάλληλο καταστήματος τουριστικών ειδών, για μη χρήση μάσκας.

Για τον ίδιο λόγο επιβλήθηκε πρόστιμο σε τρεις εργαζόμενους σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ρέθυμνο, ενώ στο Ηράκλειο τα πρόστιμα για μάσκα ήταν 9 – σε εργαζόμενους σε 8 διαφορετικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος καθώς και στον ιδιοκτήτη ανάλογης επιχείρησης.

Στο Λασίθι πρόστιμο για μη χρήση μάσκας υποβλήθηκε σε δύο θαμώνες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο πελάτες μίνι μάρκετ.

Προηγούμενο άρθροΡόδος – Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού
Επόμενο άρθροΠάμπλο Πικάσο – Ένα γυμνό πορτρέτο κρυμμένο σε πίνακα του μόλις αποκαλύφθηκε μέσω τεχνητής νοημοσύνης