Τρόμος για τους ποδοσφαιριστές – Θα πάνε στο Κατάρ με μία εβδομάδα προετοιμασίας

Σχεδόν ένας χρόνος μένει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Ένας χρόνος, ο οποίος ωστόσο δεν θα περάσει και τόσο γρήγορα για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι τότε θα πάνε… non stop.

Τα πράγματα όμως μοιάζουν να είναι χειρότερα από ότι νόμιζαν οι παίκτες. Διότι, η προετοιμασία τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ θα κρατήσει για μόλις μία εβδομάδα! Σύμφωνα με την «L’ Equipe», η UEFA έχει ήδη φτιάξει το πρόγραμμα της, στο οποίο αναφέρει πως οι ποδοσφαιριστές των ευρωπαϊκών ομάδων θα αποδεσμευτούν από τις ομάδες τους στις 14 Νοεμβρίου του 2021. Πράγμα που σημαίνει πως θα φύγουν από τους συλλόγους τους για να ενσωματωθούν στις χώρες τους, μόλις μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Όλα αυτά, την ώρα που ήδη μερικοί μεγάλοι παίκτες έχουν μιλήσει ανοιχτά για το πολύ βαρύ πρόγραμμα, με τον Τίμπο Κουρτουά να αναφέρει σε δηλώσεις του μετά τον μικρό τελικό του Nations League πως η UEFA τα κάνει όλα για τα λεφτά.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – «Μας βίαζε ο θείος μου και μας έβαζε να δούμε πορνογραφικό υλικό» – Η κατάθεση της φρίκης
Επόμενο άρθροΜολνουπιραβίρη – Το νέο ελπιδοφόρο φάρμακο κατά του κοροναϊού – Πότε και πως θα χορηγείται