Στα μαχαίρια του παιδιά του Ανέστη Βλάχου: Αμφισβητεί την ιδιόχειρη διαθήκη ο γιος του

Στα “μαχαίρια” βρίσκονται το τελευταίο διάστημα τα δύο παιδιά του ηθοποιού Ανέστη Βλάχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο, λόγω της διαθήκης του.

Ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλή, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, αναφέροντας πως διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο δεν υπάρχει και η πλευρά του γιου θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά σχετικά με το εάν έχει δημοσιευθεί κάποια διαθήκη του ηθοποιού, προσδοκώντας να βρεθεί μία λύση. Η λύση τελικά δεν βρέθηκε, καθώς μέσω κάποιων διαρροών σε κάποια εφημερίδα, γράφτηκε πως υπάρχει διαθήκη.

Ωστόσο, με τον κ. Παπαναστασίου δεν επικοινώνησε κάποιος αρμόδιος συμβολαιογράφος ή δικηγόρος προκειμένου να του κάνει γνωστή την ύπαρξη κάποιας διαθήκης και αν η πλευρά της κόρης του ηθοποιού, Ελλης Βλάχου, είχε στα χέρια της κάποιο έγγραφο, όφειλε να το έχει καταθέσει στη γραμματεία του Ειρηνοδικείου προς δημοσίευση.

Ο δικηγόρος κατέστησε σαφές πως ο όρος “αποδοχή κληρονομιάς” νοείται ως το γεγονός ότι, ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.

Μία τελευταία εξέλιξη όμως, αναφέρει πως η κόρη του Ανέστη Βλάχου, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Μάλιστα, υποστηρίζει η Έλλη Βλάχου πως την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου, αρνείται την ύπαρξη της διαθήκης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Προηγούμενο άρθροΛέσβος – Βιωματικά εκπαιδευτικά προγράμματα για την αντιμετώπιση κινδύνου από σεισμό και τσουνάμι
Επόμενο άρθροΦώφη Γεννηματά – Ευχές απο την Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ