Ανατροπή στην υπόθεση του Ανέστη Βλάχου – «Δεν υπάρχει διαθήκη» λέει ο δικηγόρος του γιου του

Ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου, μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, αναφέροντας πως διαθήκη κατατεθειμένη στο Ειρηνοδικείο δεν υπάρχει και η πλευρά θα προχωρήσει σε αποδοχή της κληρονομιάς του αείμνηστου ηθοποιού.

Ο δικηγόρος του Ηλία Βλαχου, του γιου του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, υποστήριξε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά σχετικά με το εάν έχει δημοσιευτεί κάποια διαθήκη του ηθοποιού, προσδοκώντας να βρεθεί μία λύση. Η λύση τελικά δεν βρέθηκε καθώς μέσω κάποιων διαρροών σε κάποια εφημερίδα, γράφτηκε πως υπάρχει διαθήκη.

Ωστόσο, με τον κ. Παπαναστασίου δεν επικοινώνησε κάποιος αρμόδιος συμβολαιογράφος ή δικηγόρος προκειμένου να του κάνει γνωστή την ύπαρξη κάποιας διαθήκης και αν η πλευρά της κόρης του ηθοποιού είχε στα χέρια της κάποιο έγγραφο, όφειλε να το έχει καταθέσει στη γραμματεία του Ειρηνοδικείου προς δημοσίευση.

Ο δικηγόρος κατέστησε σαφές πως ο όρος «αποδοχή κληρονομιάς» νοείται ως το γεγονός ότι,  ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής αποδέχεται τα 3/8 της περιουσίας του, στην εξ αδιαθέτου κληρονομική διαδοχή.

Μία τελευταία εξέλιξη όμως, αναφέρει πως η κόρη του Ανέστη Βλάχου, αποφάσισε να κοινοποιήσει μία ιδιόχειρη διαθήκη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο ηθοποιός πριν από 7 χρόνια. Μάλιστα, υποστηρίζει η Έλλη Βλάχου πως, την έχει καταθέσει στο Ειρηνοδικείο και έχει ήδη πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Η πλευρά του γιου του Ανέστη Βλάχου, αρνείται την ύπαρξη της διαθήκης.

Προηγούμενο άρθροΟ αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «16» του Indian Wells
Επόμενο άρθροΟ αντίπαλος του Τσιτσιπά στους «16» του Indian Wells