Η ΑΕΚ βρήκε σπίτι μετά από πάρα πολλά χρόνια περιπλάνησης, με το κλειστό των Άνω Λιοσίων να αποτελεί την έδρα της ομάδας μπάσκετ για τα υπόλοιπα 20 χρόνια ωστόσο τα προβλήματα δεν λείπουν.

Η κάμερα της Cosmote TV μπήκε στους χώρους του νέου γηπέδου και μίλησε με τους ανθρώπους της Ένωσης οι οποίοι εξέφρασαν τον προβληματισμό και τους φόβους τους εξαιτίας της μη στεγανοποίησης της οροφής.

Μάλιστα όπως τονίζουν, ήδη έχει αλλαχτεί ένα παρκέ με έξοδα της ΑΕΚ καθώς έπιασε μούχλα από τα νερά της βροχής και υπάρχει κίνδυνος να χρειαστεί να αλλαχτεί και το δεύτερο αν δεν λυθεί το θέμα άμεσα.

«Αυτή τη στιγμή το γήπεδο είναι στο 30% έτοιμο. Δεν είχε χρησιμοποιηθεί για αρκετά χρόνια. Ήταν ένα γήπεδο πάλης. Πρέπει να αναμορφωθεί, με πολλή δουλειά. Έχουμε καταφέρει να είναι λειτουργικό. Όλα αυτά έγιναν με έξοδα της ΚΑΕ. Δίνει τεράστιες ανέσεις στους αθλητές και το προπονητικό τιμ στην καθημερινότητά τους. Είναι και όνειρο για το κλαμπο που ήταν άστεγο για δεκαετίες», δήλωσε ο γενικός διευθυντής, Γιώργος Χήνας στην κάμερα της Cosmote TV.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του γηπέδου, Γιώργος Πραχαλιάς, ανέφερε:

«Με φοβίζει και το λέω με πόνο καρδιάς η οροφή του γηπέδου η οποία μπάζει νερά. Σε περίπτωση μέσης ή ισχυρής βροχής. Η οροφή μπάζει νερά και τα έργα που έχουν δρομολογηθεί δεν έχουν ακόμη γίνει.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ το έχει πληρώσει ήδη αλλάζοντας παρκέ γιατί είχε μουχλιάσει το προηγούμενο. Δεν έχει επισκευαστεί ακόμα. Ελπίζουμε να προλάβουμε το βαρύ χειμώνα που έρχεται. Το 2004 είχε απαγορευτικό έγγραφο από την Πυροσβεστική για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Προηγούμενο άρθροΠεριφέρεια Αττικής – Συνεχίζονται οι καθαρισμοί ρεμάτων ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας
Επόμενο άρθροΣτο Μέγαρο Μαξίμου ο Σπανούλης, συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη