Γλυκά Νερά – Πώς δικαιολογεί ο δολοφόνος το τηλεφώνημα στην αστυνομία δύο ώρες μετά το έγκλημα – Τι λέει ο δικηγόρος του

Κίνηση απελπισίας, που οφείλεται σε ένα θολωμένο μυαλό… Κάπως έτσι επιχειρεί ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, να δικαιολογήσει το τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, δύο ώρες μετά την δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν και το θέατρο που ακολούθησε με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας, το βράδυ της 11ης Μαΐου, όταν προσπαθούσε να πείσει τις Αρχές πως είχαν μπει ληστές στο σπίτι, στα Γλυκά Νερά, όπως επιβεβαιώνεται και από το σοκαριστικό ντοκουμέντο μετά το έγκλημα.

Για το τηλεφώνημα αυτό μίλησε, στον ANT1, ο συνήγορος του συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος αφού σχολίασε πως είναι «λεπτή η θέση μου», είπε πως το συγκεκριμένο βίντεο δεν  αποτέλεσε ουδέποτε σε επίπεδο ανακρίσεως και προανακριτικά, μέρος της διαδικασίας. Συμπλήρωσε δε πως για όλα αυτά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ο δικηγόρος είπε πως η  η δικογραφία είναι σε εξέλιξη και πως ο πελάτης του αναφερόμενος στην σκηνοθεσία μετά το έγκλημα είπε πως ήταν ένα θολωμένο μυαλό. «Πράγματι ήταν ένα θολωμένο μυαλό… Ήταν μια κίνηση απελπισίας, γι΄ αυτό προχώρησε σε αυτή τη σκηνοθεσία», είπε ο δικηγόρος.

«Δεν έχουν τύψεις»

Από την πλευρά της η ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη, αναφερόμενη στο θέατρο που έπαιξε ο δολοφόνος της Καρολάιν, τόνισε πως «αυτές οι προσωπικότητες δεν έχουν συναισθήματα ενοχής ή τύψεων. Χρησιμοποιούν το συναίσθημα για να χειραγωγήσουν τους άλλους».

Δείτε το βίντεο:

Προηγούμενο άρθροΒίντεο- Δάσκαλοι στη Νιγηρία μαστιγώνουν μαθήτρια γιατί κατανάλωσε αλκοόλ – Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής
Επόμενο άρθροΥπό παραχώρηση ο Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι