Μεγάλη η ταλαιπωρία για την Εθνική Ελπίδων. Η Covid-19 «χτύπησε» για τα καλά την αποστολή της ομάδας, το ματς με την Κύπρο που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα αναβλήθηκε και πλέον αναζητείται τρόπος να επιστρέψουν όλοι μαζί στην Αθήνα και να περάσει ο καθένας ξεχωριστά την καραντίνα στο σπίτι του.

Πώς έφθασε, όμως, η Ελλάδα να δει 13 μέλη της αποστολής (10 παίκτες και 3 του τιμ της ομάδας) να έχουν προσβληθεί από κοροναϊό; Η αλήθεια είναι πως εκτέθηκαν σε πολύ κόσμο και επί πολλές ώρες. Και αυτό φαίνεται πως έφερε την περιπέτεια του κοροναϊού στην ομάδα.

Η αποστολή της Ελπίδων είχε ταλαιπωρηθεί κατά τη διαμονή της στο ξενοδοχείο στη Λευκορωσία. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο πρόσφυγες, κάτι που δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να μεταδόθηκε από εκεί ο κοροναϊός.

Επιπλέον, κατά την επιστροφή τους από το Μινσκ έμειναν περισσότερες από τέσσερις ώρες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και εκτέθηκαν ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Από το αεροδρόμιο της Πόλης η Εθνική πέταξε για Αθήνα και από εκεί για Λάρνακα την Κυριακή.

Με λίγα λόγια, η αποστολή πέρασε μέσα σε λίγες ώρες από τέσσερα αεροδρόμια: Μινσκ, Κωνσταντινούπολη, Αθήνα, Λάρνακα. Προφανώς κόλλησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει στη Λευκορωσία.

Υπάρχει φόβος, μάλιστα, πως τα κρούσματα θα αυξηθούν, αφού οι παίκτες προπονούνταν όλοι μαζί, έτρωγαν όλοι μαζί και γενικά σε μια αποστολή δεν μπορείς να κρατάς αποστάσεις.

Προηγούμενο άρθροΚίνα – Επαναλειτουργούν τα ανθρακωρυχεία μετά τις πλημμύρες – 15 νεκροί και 3 αγνοούμενοι
Επόμενο άρθροΠρωτιά στην μυθοπλασία την Δευτέρα για τον Σασμό