Σάουθγκεϊτ – «Είχαμε τέλεια ισορροπία, ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, εμφανίσθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, μετά την άνετη νίκη με 5-0 στην Ανδόρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός, σχολίασε:

«Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν την ομάδα, είναι ότι όποια και αν είναι η πρόκληση, όποιο και αν είναι το περιβάλλον, δεν ψάχνουν δικαιολογίες και βρίσκουν τρόπο να νικήσουν. Τα πήγαμε πολύ καλά. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, ήμασταν πολύ πειθαρχημένοι και η ποιότητα του παιχνιδιού μας ήταν πολύ καλή.

Επιλέξαμε μια σύνθεση για να διαχειριστεί την ομάδα, αλλά και σύμφωνα με το προφίλ των παικτών για τους ρόλους που τους ζητήθηκαν. Όλοι αυτοί οι παίκτες, έπαιξαν σημαντικούς αγώνες και δεν ήταν φιλικός αγώνας απόψε (σ.σ. εχθές 9/10), ήταν ένας αγώνας νοκ-άουτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ακόμα κι αν ο αντίπαλος ήταν ενός συγκεκριμένου επιπέδου.

Ηταν σημαντικό ότι όλοι νιώθουν ότι συμμετέχουν στον όμιλο. Προσπαθούμε να παίξουν όλοι. Σήμερα, όλοι είχαν το κίνητρο, την σωστή νοοτροπία και την ποιότητα. Η ισορροπία ήταν τέλεια, αλλά η απόδοση στο Γουέμπλεϊ την Τρίτη θα πρέπει να είναι ακόμα καλύτερη από απόψε».

Προηγούμενο άρθροΚοροναϊός – 261 κρούσματα σε Αττική, 236 Θεσσαλονίκη – Ο χάρτης της διασποράς
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Αυτοκίνητο έπεσε σε κανάλι στη Θέρμη – Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες