Όλο και πιο ακραίες απόψεις φαίνεται να υιοθετεί το κίνημα των αντιεμβολιαστών.

Στις ΗΠΑ, ένα βίντεο με μια «παρέμβαση» μιας ομάδας αντιεμβολιαστών, είδε το φως της δημοσιότητας, με τις εκφράσεις τους να προκαλούν αναστάτωση.

Έξω από δημοτικό σχολείο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μπέβερλι Χιλς, αντιεμβολιαστές διαδηλωτές φώναζαν σε γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους και τηρούσαν τα μέτρα προστασίας για τον κοροναϊό.

Οι αντιεμβολιαστές διαδηλωτές έφτασαν μάλιστα στο σημείο να αποκαλούν ακόμα και «βιαστές» τους γονείς που είχαν φορέσει στα παιδιά τους μάσκα για τον κοροναϊό. Από την πλευρά τους, τα παιδιά – όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο – έμοιαζαν τρομοκρατημένα από την κατάσταση που επικρατούσε έξω από το σχολείο τους. Μάλιστα, κάποια παιδάκια έκλειναν και τα αυτιά τους…

Σε βίντεο που μετέδωσε το CNN, μία διαδηλώτρια φώναζε σε μητέρα που απλά πήγαινε το παιδί της στο σχολείο κρατώντας το από το χέρι. «Θα τραυματιστεί αν του βάλετε τη μάσκα και δεν τον αφήσετε να αναπνεύσει», με την μητέρα να απαντά: «Αυτή είναι η επιλογή μου, Καλύτερα να σεβαστείτε την επιλογή μου» την ώρα που ο γιος της κάλυπτε τα αυτιά του.

Στα ίδια πλάνα ένας διαδηλωτής ακούγεται να φωνάζει: «Η μάσκα είναι κακοποίηση παιδιών», ενώ ένας άλλος: «πρέπει να επιλέγετε τι μπαίνει στο πρόσωπο και στο σώμα των παιδιών σας. Αυτό είναι βιασμός, είναι βιασμός».

Προηγούμενο άρθροΞενογιαννακοπούλου – Οι συστηματικές επιθέσεις Χατζηδάκη στον ΕΦΚΑ κρύβουν σκοπιμότητες
Επόμενο άρθροΚυκλάδες – Γέμισε τσούχτρες η Ψαρού στη Μύκονο – Παρόμοια κατάσταση και σε άλλα νησιά