Απίστευτο – Νίκησε 9-0 ο Ολυμπιακός στη Super League K17

Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο για την Κ17 του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν καταιγιστική κόντρα στον Πανιώνιο του οποίου επικράτησε με 9-0 σκοράροντας με διαφορετικούς τρόπους και πρωταγωνιστές.

Ο Μοίρας έκλεψε και σκόραρε στο 13’ ανοίγοντας το σκορ για να ακολουθήσει αυτογκόλ των φιλοξενούμενων μετά από προσπάθεια του Φανάρα στο εικοσάλεπτο. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Μοίρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Μουζακίτη με τον τελευταίο να γράφει το 4-0 στο 33’ από πάσα του Αλαφάκη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο δοκάρια για τον Ολυμπιακό από Γατόπουλο και Μουζακίτη.

Με τέρμα στο 47’ ο Μοίρας έκανε χατ τρικ εκμεταλλευόμενος την πάσα του Γατόπουλου για το 5-0 ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Θρύλος πέτυχε τέσσερα ακόμα γκολ. Κακακιός (80’), Πιστικός (85’, 88’) και Μεμέτογλου (90’ πέναλτι που κέρδισε ο Γατόπουλος) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του ματς φέρνοντας τους «ερυθρόλευκους» στους 13 βαθμούς.

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Μακρής, Αρσενίδης (46’ Νίνος), Σαββάκης (46’ Μαυρόπουλος), Πρεκατές, Φίλος, Σταράκης (54’ Μεμέτογλου), Φανάρας (46’ Κακακιός), Αλαφάκης, Μοίρας (54’ Πιστικός), Μουζακίτης, Γατόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΤσαβούσογλου – Λαμβάνουμε τα μέτρα μας για την Ελλάδα – Διαμαρτύρονται συνεχώς
Επόμενο άρθροFacebook – «Διαδίδει ψεύδη, μίσος και οργή», λέει η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης δημοσιογράφος, Μαρία Ρέσα