Ουόκαπ – «Θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί από τον προπονητή»

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ένα από τα τέσσερα νέα αποκτήματα του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι, με τον Αμερικανό γκαρντ να μετακομίζει από το Κάουνας στον Πειραιά.

Ο Ουόκαπ μίλησε στην κάμερα της ΝΟVA κατά τη διάρκεια της σημερινής media day των ερυθρόλευκων για την Euroleague και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα στοιχεία που θα φέρει στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουόκαπ:

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Από την στιγμή που ήρθα εδώ δεν ήξερα τι να περιμένω. Αλλά από την πρώτη στιγμή νιώθω πάρα πολύ ωραία και νιώθω ευπρόσδεκτος στο νέο περιβάλλον».

Για την περίφημη περσινή ανατροπή στο ματς του Κάουνας: «Τώρα που είμαι εδώ όλοι μου λένε ότι ήταν καθαρό κλέψιμο, τότε όλοι μου έλεγαν ότι είναι φάουλ. Ο μόνος που διαφωνεί για εκείνη τη φάση είναι ο ίδιος ο Σλούκας».

Για το τι θα προσφέρει στον Ολυμπιακό: «Το ένα κύριο και από τα πιο βαριά χαρτιά μου είναι η σκληράδα μου και η μανία μου να παίζω σκληρά, αλλά μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα, αλλά ξέρω ότι στο τέλος της ημέρας θα κάνω ότι χρειαστεί και ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή».

Προηγούμενο άρθροΓερμανία – εκλογές – Αναποφάσιστο το 40% των ψηφοφόρων
Επόμενο άρθροΠοιος σχεδιαστής έραψε το γαμπριάτικο κουστούμι του Ετεοκλή Παύλου για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του;