«Βόμβες» Χεζόνια για Παναθηναϊκό

Στον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας μίλησε ο Μάριο Χεζόνια και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης φόργουορντ απέδωσε την ευθύνη στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας πως δεν τον προσέγγισε με τον σωστό τρόπο.

Βέβαια, ο Χεζόνια τόνισε πως ήθελε να έχει λόγο (!) στην επιλογή του προπονητή, ενώ τόνισε πως εκείνος δεν απάντησε αρνητικά στους «πράσινους», αλλά άφησε την επιλογή στον ατζέντη του!

Δείτε τα λεγόμενα του Χεζόνια στο podcast:

«Ο Παναθηναϊκός ήταν ότι καλύτερο μου συνέβη. Ήταν κάτι απίστευτο. Είναι μία αξέχαστη εμπειρία. Αλλά ήταν περίεργα.

Σκ@τ@ συνέβησαν το καλοκαίρι. Δεν έχω ατζέντη. Είπα στον οικονομικό μου σύμβουλο πως ήρθα για να μείνω στον Παναθηναϊκό. Το είπα ξεκάθαρα από την ημέρα που έφυγα από την Αμερική για την Ελλάδα, πως ήμουν σίγουρος για την επιλογή μου.

Χάθηκε όλο το θέμα στις διαπραγματεύσεις και στα συμβόλαια στην Ευρώπη, έτσι, όπως είναι το μπάσκετ. Αλλά δεν μπορούν παίξουν παιχνίδια μαζί μου. Μανατζερικά και τέτοια.

Όταν ήμουν στην Εθνική Κροατίας, ο Παναθηναϊκός διαπραγματευόταν με τον Μήτογλου, γιατί υπήρχε αυξημένο ενδιαφέρον για εκείνον, από την Ευρώπη. Μετά, έπρεπε να κρατήσει τον Παπαπέτρου. Και μετά, έπρεπε να μιλήσει μαζί μου!

Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε σε μια διαφορετική πορεία. Απέκτησε καινούργιους παίκτες. Πήρε καινούργιο προπονητή. Με ρώτησε κανένας τι γνώμη έχω για όλα αυτά; Ρώτησαν, μήπως, τον αρχηγό μας (σ.σ τον Παπαπέτρου); Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία, να ρωτήσω τον Παπαπέτρου, αν έχει εκφέρει άποψη πάνω σε αυτά τα θέματα. Δεν είναι ο ρόλος μου αυτός. Εγώ είμαι παίκτης, αλλά οι αρχηγοί της ομάδας πρέπει να ενημερώνονται από την ομάδα!

Δεν έχω τίποτε με το γεγονός πως το Τριφύλλι έδωσε προτεραιότητα στον Ντίνο και στον Ιωάννη. Είναι ελληνική ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να βγω από πάνω τους. Μάλιστα, προέτρεψα αμφότερους να μείνουν στο σύλλογο, ενώ πρότεινα και τον Κέντρικ Πέρι!

Δεν μου άρεσε που ο Παναθηναϊκός ήρθε σε επαφή μαζί μου τον Ιούλιο. Δεν είχα καν συνομιλήσει με τον Δημήτρη Πρίφτη. Όλο τον Ιούλιο ένιωθα σκ@τ@. Τηλεφωνούσα στον πατέρα μου, στη μητέρα μου, στη γιαγιά μου. Δεν είμαι τύπος που συνηθίζει κάτι τέτοιο!

Δεν θέλω να πάω ενάντια στον Παναθηναϊκό. Θέλω να τους προστατέψω στο μάξιμουμ. Αλλά όλο το καλοκαίρι βρίσκονταν σε κατάσταση πανικού! Γιατί ένιωθαν ότι έπρεπε να φτιάξουν μία καλή ομάδα.

Εγώ ποτέ δεν είπα όχι στον Παναθηναϊκό. Ζήτησα από τον οικονομικό μου σύμβουλο να το διαχειριστεί. Δεν είχα την καρδιά να πω όχι σε αυτή την ομάδα. Δεν μπορούσα να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου και για αυτό άφησε τον σύμβουλο μου να κάνει ότι έπρεπε».

Προηγούμενο άρθροΑνδρέας Τζέλλης – Το συγκινητικό μήνυμα της οικογένειας του Παύλου Φύσσα
Επόμενο άρθροΟ Μίλερ έδωσε το προβάδισμα στη Μπάγερν Μονάχου (1-0)