Ο Παναθηναϊκός ρώτησε για τον Πίρις ντα Μότα

Κρούση για τον 27χρονο χαφ της Φλαμένγκο, Πίρις ντα Μότα φέρεται να έκανε ο Παναθηναϊκός στο τέλος Ιουλίου. Την πληροφορία μεταφέρουν λογαριασμοί στο Twitter, οι οποίοι ασχολούνται με τη θεματολογία της Φλαμένγκο.

Σύμφωνα με τα tweets, ο μάνατζερ του Πίρις μετέφερε στη διοίκηση της Φλαμένγκο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού ήθελαν να ενημερωθούν υπό ποιες προϋποθέσεις ο ποδοσφαιριστής θα μπορούσε να έρθει στην Ελλάδα.

Ο Πίρις ντα Μότα έχει συμβόλαιο με τη Φλαμένγκο μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και για την παραχώρηση του, ζητήθηκε αντίτιμο το οποίο δεν προσδιορίζεται. Από εκεί και πέρα, δεν αναφέρεται ποια ήταν η αντίδραση των «πράσινων» στις απαιτήσεις των Βραζιλιάνων.

Ο Πίρις ήταν βασικός στη Φλαμένγκο την περίοδο του Ζόρζε Ζέσους, κατακτώντας το πρωτάθλημα Βραζιλίας, το Κόπα Λιμπερταδόρες και το Κόπα Σουνταμερικάνα της σεζόν 2019-2020.

Πέρυσι ο 27χρονος μέσος έπαιξε με δανεισμό στην τουρκική Γκενσλέρμπιρλιγκι και είχε 36 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ. Από την Τουρκία έφυγε τον Μάιο και επέστρεψε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, περιμένοντας να διευθετηθεί το μέλλον.

Περισσότερα σε λίγο…

Προηγούμενο άρθροΤαμείο Ανάκαμψης – Οι πρώτες προκαταβολές σε Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Πορτογαλία
Επόμενο άρθροΦωτιά στην Βαρυμπόμπη – Και τρίτο μήνυμα από το 112 – «Εκκενώστε τώρα»