«Donda»: Έρχεται ολοκαίνουργιος Κάνιε Γουέστ

Ο Κάνιε Γουέστ πρόσφερε δωρεάν χιλιάδες εισιτήρια για την παρουσίαση του καινούριου του άλμπουμ «Donda».

Το «Donda», το οποίο πήρε το όνομά του από την αείμνηστη μητέρα του έρχεται σχεδόν δύο χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ «Yeezy», «Jesus Is King», ενώ αρχικά προοριζόταν να κυκλοφορήσει το 2020.

Το πάρτι θα γίνει στο στάδιο Mercedes-Benz στην Ατλάντα και έχει δωρίσει 5.000 εισιτήρια σε καθηγητές, προσωπικό και φοιτητές πανεπιστημίων μαύρων σπουδαστών αποκαλύπτει το Page Six.

Έγινε γνωστό ότι το πολυαναμενόμενο άλμπουμ ολοκληρώθηκε, από μία ανάρτηση του Τζάστιν Λαμπόι στο Twitter, όταν ο τραγουδιστής του το παρουσίασε σε ένα μυστικό πάρτι.

«Παρουσίασε το νέο του άλμπουμ για εμένα και τον Κέβιν Ντουράντ στο Λας Βέγκας. Όποιος καλλιτέχνης σχεδιάζει να κυκλοφορήσει κάτι σύντομα θα πρέπει απλώς να το καθυστερήσει», πρόσθεσε.

Ο Λαμπόι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το επερχόμενο άλμπουμ του Κάνιε Γουέστ.

«Το άλμπουμ του Κάνιε έχει τελειώσει. Όταν θα κυκλοφορήσει δεν πρόκειται να ακούμε τίποτα άλλο… Επιτρέψτε μου να πάω να απολαύσω μέχρι τότε όλους τους καλλιτέχνες που ακούω»,» κατέληξε ο Λαμπόι.

Μια πηγή κοντά στο τραγουδιστή είπε στο Page Six, σύμφωνα με το ΑΠΕ, ότι ένα τραγούδι στο άλμπουμ είναι αφιερωμένο στην Κιμ Καρντάσιαν το οποίο της το παρουσίασε πριν από την εκδήλωση στο Λας Βέγκας.

«Ο Κάνιε έπαιξε το τραγούδι για την Κιμ προσωπικά πριν από το πάρτι ακρόασης», ανέφερε η πηγή. «Είναι συναισθηματικό, προσωπικό και καθόλου αρνητικό.»

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Μυστηριώδης κλοπή «μαμούθ» μέσα από διαμέρισμα – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
Επόμενο άρθροΜπακς: Χορεύεις σαν πρωταθλητής, Γιάννη