Κατερίνα Παπουτσάκη: «Πριν από χρόνια έπαιζε μπούλινγκ και δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου»

Για την μουσική που τόσο αγαπά και τα μαθήματα που κάνει εδώ και είκοσι χρόνια, μιλά σε συνέντευξή της η Κατερίνα Παπουτσάκη. Παράλληλα, αποκαλύπτει το μεγάλο της όνειρο.

«Σκλαβώσατε» τους θαυμαστές σας:

«Πάντα ήθελα να εκφραστώ μέσα από τη μουσική. Αυτήν την ανάγκη μου την κάλυπτα μέσα από τις παραστάσεις και τα μιούζικαλ. Μέσα από τα μαθήματα που κάνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τραγουδούσαμε στην οικογένειά μου από μικρά παιδιά. Ο μπαμπάς μου έπαιζε κιθάρα, η μαμά μου τραγουδάει. Η θεία μου, ο αδελφός μου. Εκφραζόμασταν πολύ ως οικογένεια μέσα από τη μουσική», λέει στον «Τηλεθεατή».

Πώς συνέβη και το αποφασίσατε;

«Ήθελα πάντα να κάνω κάτι δικό μου, απλά δεν είχα προσανατολιστεί σε ποια κατεύθυνση, σε ποιο ύφος. Πριν από χρόνια «έπαιζε» ένα μεγάλο μπούλινγκ, οπότε δεν τολμούσα να υλοποιήσω το όνειρό μου, παρά τις προτάσεις που μου είχαν γίνει. Όταν λοιπόν ο συνεργάτης μου, ο Γιώργος Λαιμός, μου έβαλε να ακούσω το κομμάτι του Τάκη (σ.σ.: Στραβαλέξη ή αλλιώς Τάκι Τσαν), με άγγιξε βαθιά. Οπότε πήρα την απόφαση. Δουλεύουμε κι άλλα πολύ όμορφα κομμάτια. Είμαι πολύ χαρούμενη και σιγά σιγά θα αρχίσω να τα κοινωνώ», σημειώνει.

Προηγούμενο άρθροΑυτός είναι ο κατηγορούμενος για βιασμό σε spa
Επόμενο άρθροΤουρκία: Διπλασιάστηκαν σε μια εβδομάδα τα κρούσματα κοροναϊού