Η Χρύσπα αποκαλύπτει τα μυστικά της διατροφής της – Πώς έχασε δέκα κιλά στην καραντίνα

Η Χρύσπα μία από τις λαϊκές φωνές της ελληνικής μουσικοβιομηχανίας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή  για τη διατροφή που ακολούθησε, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά που τη βοήθησαν να χάσει 10 κιλά μέσα στην καραντίνα.

Καλεσμένη στην εκπομπή Alpha Παντού η Χρύσπα εξήγησε πως κατάφερε να κάνει μία σημαντική αλλαγή στο σώμα της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

«Μέσα στη καραντίνα βρήκα ένα μυστικό για να χάσω 10 κιλά. Παίρνουμε φρέσκια σαλάτα, με ό,τι λαχανικό μας αρέσει. Μέσα σε αυτή βάζω ένα λικέρ με φυστίκι Αιγίνης και ένα τυρί επίσης από την Αίγινα που είναι σαν κατίκι. Όλα όσα χρησιμοποιώ είναι τοπικά προϊόντα, έχω τρέλα με τα τοπικά προϊόντα εγώ» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

«Και φυστικά, ψύχα φυστίκι Αιγίνης. Είναι από τις δικές μας φυστικιές, οι περισσότερες οικογένειες στην Αίγινα έχουν τα δικά τους φυστίκια.Έχασα δέκα κιλά, τρώγοντας φαγητά της μαμάς και τέτοια ελαφριά φαγητά», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η Χρύσπα.

Προηγούμενο άρθροΦολέγανδρος: Έδειρε τη Γαρυφαλλιά, την έσυρε και την πέταξε στη θάλασσα – Σοκάρουν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης
Επόμενο άρθροΤόλης Βοσκόπουλος: Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η 35χρονη Χαρά