Αντετοκούνμπο: «Είναι τρελό ότι εγώ και δύο από τα αδέρφια μου είμαστε πρωταθλητές»

Οι Μιλγουόκι Μπακς γιόρτασαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον κόσμο να πλημμυρίζει τους δρόμους και να αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Ο «Greek Freak» μίλησε για τη μεγάλη αυτή επιτυχία των «ελαφιών», ενώ αναφέρθηκε και στα αδέρφια του τονίζοντας ότι είναι τρελό να έχουν κερδίσει οι τρεις από αυτούς δαχτυλίδι.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος για τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και όλον τον οργανισμό για όλα όσα κάναμε φέτος. Δουλέψαμε πάρα πολύ, πιστέψαμε στους εαυτούς μας ώστε να ανταγωνιστούμε για το πρωτάθλημα.

Είμαι πολύ χαρούμενος και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι συμβαίνει. Προσπαθώ να ζήσω τη στιγμή μαζί σας και με τους συμπαίκτες μου».

Για την ιστορία της οικογένειας του: «Είναι μια απίστευτη ιστορία. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε. Είναι τρελό ότι τρεις από εμάς είμαστε πρωταθλητές ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.

Αν μας έλεγαν πριν από δέκα χρόνια ότι το 2021 οι τρεις μας θα ήμασταν πρωταθλητές δεν θα το πίστευα. Ξέρω ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι περήφανοι για εμάς και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος». 

Προηγούμενο άρθροNέα παραπομπή στην Επιτροπή Εξέτασης Παρατυπιών του ΥΠΑΑΤ για παρατυπίες στη φέτα ΠΟΠ
Επόμενο άρθροΑς μην στερούμε την πρόσβαση στα πανεπιστήμια από παιδιά που το θέλουν και το αξίζουν