NBA: Ο Κρις Πολ έφυγε από το γήπεδο χωρίς να συγχαρεί τους Μπακς και τον Γιάννη

Ήταν η μεγάλη ευκαιρία του Κρις Πολ να σηκώσει την πολυπόθητη κούπα του NBA, όμως έπεσε πάνω στον Γιάννη και την παρέα του.

Οι Μπακς κατέκτησαν τον τίτλο του NBA και προκάλεσαν μεγάλη στενοχώρια στους αντιπάλους τους.

Ειδικά στον CP3, που είχε δεχτεί τη μεγαλύτερη πίεση και με τη λήξη του έκτου τελικού δε συνεχάρη καν τους αντιπάλους του, αλλά αποχώρησε αμέσως για τα αποδυτήρια φανερά πικραμένος.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του έκτου τελικού, ο CP3 ξεκαθάρισε ότι δε θα αποσυρθεί, ενώ παράλληλα άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

«Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ στο τρίτο δωδεκάλεπτο και οι Μπακς με τις βολές και καλές άμυνες μάς κέρδισαν. Έχουμε ένα εξαιρετικό γκρουπ παικτών, που έκανε μια σπουδαία σεζόν. Μεγαλώσαμε σαν ομάδα και κανένας δεν περίμενε να φθάσουμε ως εδώ πέρα από μας. Αυτό που έγινε θα μας πονά και θα χρειαστεί λίγος καιρός να το επεξεργαστώ. Είναι σκληρό» ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια είπε για το μέλλον του:

«Απλώς χάσαμε πριν από λίγο. Αν με ρωτάτε αυτό, δεν αποσύρομαι. Θα επιστρέψω στη δουλειά και θα δω τι χρειάζεται για το επόμενο βήμα. Για όλα τα άλλα θα δούμε».

Δείτε τον Κρις Πολ που αποχώρησε για τα αποδυτήρια δίχως να χαιρετήσει τους πρωταθλητές Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Προηγούμενο άρθροHouse of The Dragon: Ο κοροναϊός «χτυπά» στο πρίκουελ του Game of Thrones
Επόμενο άρθροΓιάννη Αντετοκούνμπο, είναι τιμή μας που άλλαξες τις ζωές μας